Sztálin jó államférfi volt?
Szerinted egyáltalán államférfinak nevezhető az, aki a népét kiéhezteti, munkatáborba küldi, ha pedig ne adj Isten nem az államalkotó nemzet tagja, még át is telepítteti a lakhelyéről élhetetlen körülmények közé, a gazdaságot egyoldalúan fejleszti, ami nem hadiipar azt leamortizálja, a hadsereg tisztikarát egy világháború előestéjén kivégezteti úgy, hogy gyakorlatilag egész hadseregek vezetésére csak alhadnagyok jutnak, ezáltal rákényszerül, hogy feladjon területeket, amin az ellenség előtt mindent feléget, hogy aztán a saját visszatérő lakosai se tudjanak megélni, viszont a hadseregnek nem engedélyez visszavonulást és aki mégis, az életét féltve el akar menekülni az értelmetlen harcból azt lelövi a hadseregnek az a fele, aki gyakorlatilag csak azért van tartva, hogy a saját menekülő bajtársait lelője?
Szerintem az ilyen nem hogy államférfinak, de még férfinak (értsd: embernek) sem nevezhető.
"ma ilyen állapotban van az ország."
Milyen állapotban? Szerintem egész jóban. Van mit enni, van áram, víz, gáz, nem mászkálnak fegyveres csókák az utcán.
"Milyen állapotban? Szerintem egész jóban. Van mit enni, van áram, víz, gáz, nem mászkálnak fegyveres csókák az utcán."
Mongóliában vagy Kubában is vannak ezek, akkor azok is jó állapotban vannak? :D
sokan szeretik Sztálint Oroszországban? erről hol olvastál?
a kérdésre válaszolva, hogy lenne már jó államférfi az az ember, aki a saját népét és pl az amerikai bevándorlókat gulágokban halálra dolgoztatta???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!