Mi a véleményetek arról, hogy a szlovákiai magyarok 2/3-a nem akar magyar állampolgárságot?
2011. jún. 18. 21:40
11/14 anonim válasza:
Helyes! Játszhatja az agyát itt a Postomus Viktor, vannak azért még józanul gondolkodó emberek. Kívülről jobban látszik, hogy milyen aljasság folyik Magyarországon, - oda még nem érnek el a Kétkarú Rabló karjai.
12/14 anonim válasza:
Akik emlékeznek még a Benes-dekrétumokra, arra, hogyan tették földönfutóvá, jogfosztottá a szlovákiai magyarságot 1945-ben, azok kétszer is meggondolják, hogy mit nyilatkozzanak, válaszoljanak a hasonló kérdések, felmérések esetén. Pláne manapság, amikor megint ezerrel tombol a szlovákok ostoba, magyarellenes nacionalista dühe. Fico újra kormányra fog kerülni, mindenki tisztában van vele, hogy ez mit jelent.
13/14 anonim válasza:
Én is szlovákiai magyar vagyok, és nekem sem kellene a magyar állampolgárság. Én szeretem Szlovákiát, a szlovákokat. Ugyanúgy mint Magyarországot, és a magyarokat. Én már az utóbbi időben teljesen idegennek érzem magam bárhová is megyek Magyarországon belül. Magyarországon dolgozom, de szlovákként kezelnek, sokszor előfordult, hogy beszóltak emiatt. Amit nem bánok, mert van szám, visszaszólok én bárkinek. És erre bárki mondjon bármit, de rengeteg magyarországi magyar van, aki nem tesz különbséget szlovák, és szlovákiai magyar közt. És ezt nem úgy értem, hogy egyformán tiszteli , szereti... nem. Hanem, pl. legutolsó alkalommal- Karácson előtt egy nappal : elmentünk vásárolni a sparba, volt ott pár szlovák autó a parkolóban, és egy 25 év körüli kis köcsög, elkezdett kiabálni mindenkivel, hogy idézem: ,,fogjunk össze, lőjjük fejbe a tótokat", ez engem rettenetesen kiakasztott. Szóval lehet, hogy sok szlovák utálja a magyarokat, de nagyon sok magyarországi magyar, nem hogy a szlovákokat utálja, de még a szlovákiai magyarokat is! Szóval ez azért mond valamit.
14/14 anonim válasza:
Na akkor most tisztázzunk valamit! MI FELVIDÉKEN IGENIS ITTHON VAGYUNK, ÉS LESZAROM, HOGY MOST HOGYAN NEVEZIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!