Iszlám országokba, miért nincs melegfelvonulás?
"Válásnál miért a nő kapja a lakást a ffi helyett?"
Ez jogilag nem így van.
A többi mondatod meg érvként nem fogadható el, mert semmi konkrétumot nem tartalmaznak. Főleg mert előtte jogokról beszéltél, aztán meg a médiával jössz. Nehogy amerikai hálivúdi szar film-típusú dolgokat hozz már nekem érvként.
21:23
Én viszont pont fordítva látom. A fiam középiskolába jár. Manapság a fiatal fiúk túl szerények, félénkek, gyakran depressziósok nehezen tudnak ismerkedni mert a lányok egója annyira agyon van boostolva a média által hogy gyakorlatilag nem lehet velük normálisan ismerkedni. A fiúk önbizalmát persze sehol sem támogatják a mai világban mintha eleve szolga szerepre születnének arra, hogy egész életükben csak dolgozzanak, alkalmazkodjanak, és kiszolgálják a nőket. Valahogy ez a szellemiség járja át a mai társadalmat.
És ez egyáltalán nem jó.
21:48
Attól függ, ha meleg vagy ill. szereted az ilyent nézni (ergo meleg vagy) akkor nem jó.
De egyébként a normális erkölccsel bíró embereknek viszont igen.
Lol... :D
Nem vagyok meleg, csak érdekel.
"Nem létezik a nálunk vallásszabadságnak nevezett dolog, egyetlen vallást ismernek el hivatalosan és az az iszlám."
Ez a téma érdekel... tudnál valami hiteles forrást linkelni?
nem találtam semmit...
Maradjunk a kérdésnél!
"Ez a téma érdekel... tudnál valami hiteles forrást linkelni?"
Ezekkel kábé válaszoltam is magára a kérdésre.
"De ez jó, hogy nincs náluk ilyen felvonulás?"
Értelmetlen kérdés. A melegfelvonulás általánosságban nem ítélhető meg ilyen szempontból. Ami Budapesten történt az elmúlt nyarakon, az nem éppen az volt, amiről eredetileg a melegfelvonulás szól. Volt szerencsém látni a brüsszeli melegfesztivált (mielőtt felvetnék, nem vagyok meleg, de egy angliai út során fél napot Brüsszelben töltöttem a fesztivál idején), teljesen normális, kulturált körülmények között zajlott. Persze voltak meglehetősen deviáns kinézetű emberek, de ettől eltekintve nem volt több egyszerű kirakodóvásárnál és utcabálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!