Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért állítja egyre több...

Miért állítja egyre több történelem könyv, hogy Eva Braun zsidó volt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 18:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
Tehát zsidó volt.
2011. máj. 27. 19:19
 12/36 anonim ***** válasza:
71%

Először is, csak néhány gondolat:

Történelem MSc-m van (nem büszkélkedésből, csak hogy ne amatőrözzetek le), és a ponyva könyvek tanítják azt, hogy Hitler vagy Eva Braun zsidó lett volna. Ez hazugság, maximum korabeli propaganda. De egyik sem igaz.

Sem Hitler, sem Eva Braun nem volt zsidó. Ezt a legnevesebb zsidó történészek és tanárok (némelyikük engem is tanított) is elismerik, egyikük sem állította soha, hogy zsidók lettek volna.

A legkevésbé sem voltak azok.

Aki ilyet állít, az önmagáról ad ki egy szegénységi bizonyítványt, vagyis a műveletlenségéről. Aki ilyet terjeszt, az maximum rossz amerikai kalandfilmeket, vagy ponyvaregényeket olvasott, esetleg B-kategóriás fapados dokumentumfilmeket. De nem a valóságot.

Tessék elővenni egyetemi jegyzeteket, könyveket, egyetemi (mellesleg zsidó) tanárok műveit, mind egyértelműen leírja, hogy: sem Hitler, sem Eva Braun nem volt zsidó.

Tessék, lehet lepontozni, nyugodtan, de ez az igazság, minden hőbörgés nélkül.

2011. máj. 27. 19:32
 13/36 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen hülyeséget még nem is hallottam, hogy Hitler apja meg Eva Braun zsidók voltak...hülyeség
2011. máj. 27. 21:32
 14/36 anonim ***** válasza:
55%

"Történelem MSc-m van (nem büszkélkedésből, csak hogy ne amatőrözzetek le)"

Mi viszont "amatőrök" vagyunk, tudni szeretnénk, hogy mi az a "MSc"? -Ha már a "büszkeségtől" nem tudtad magyarul, érthetően leírni. Csak, hogy az amatőrök is tudják!

2011. máj. 27. 22:10
 15/36 anonim ***** válasza:
22%

"Miért állítja egyre több történelem könyv, hogy Eva Braun zsidó volt?"

Egyetlen hivatalos történelemkönyv sem állít ilyet.Komolyan vehető,történész végzettségű szerző nem ír le ilyen zöldséget.

Eva Braun bajor,katolikus családban született,a náci párt tagja volt.A náci párt tagja pedig csak úgy lehetett vki ha papírokkal igazolni tudta hogy 3 generációra visszamenőleg nem volt zsidó vér a családjában.Magyarul kizárt hogy Eva Braun zsidó lett volna.

Hitler állítólagos zsidósága már egy pár héttel korábbi kérdésben is felmerült.Most az akkor adott válaszomat fogom bemásolni:

"Látom ide is feljöttek a félművelt okostónik és elkezdték zsidózni Hitlert.

Ennek az urbanlegendnek az alapja az a kitaláció hogy Hitler nagyanyja szakácsnő volt egy zsidó pénzember Leondingi házánál és ez a zsidó pénzember nevezetesen Frankenberger ejtette teherbe Hitler nagyanyját akitől Hitler apja született.Ebből pedig következik hogy Hitler apai ágról negyedzsidó lett volna.

Sajnos ezt az "urbanlegendet" már tízezerszer megcáfolták a hivatalos történészek.Ugyanis Leondingben a 19.században nem hogy Frankenberger nevű ember,de még zsidók sem éltek.Sőt még a tartományban(Felső-Ausztria)sem éltek zsidók.Felső-Ausztria tartományában 1850 után jelent meg az első zsidó család(Oroszországból menekültek ide),1847-ben Hitler nagyanyja 52 évesen meghalt,fiát pedig 1837-ben szülte.Ebből következik hogy nem lehetett kapcsolata zsidóval,így nem is szülhetett tőle gyereket.

TEHÁT KIZÁRT HOGY HITLER ZSIDÓ LETT VOLNA!"

2011. máj. 28. 01:18
 16/36 anonim ***** válasza:
56%

"lyen hülyeséget még nem is hallottam, hogy Hitler apja meg Eva Braun zsidók voltak...hülyeség"

Akkor mik voltak? Kismacskák?

2011. máj. 28. 06:17
 17/36 anonim ***** válasza:
77%
szal most már tuti biztos h zsidó volt
2011. máj. 28. 08:12
 18/36 anonim ***** válasza:
19%
Nem biz a! Nem volt se Hitler se Eva Braun zsidó. Ez egy marhaság, nem tudom honnan jött fel. Még hogy Hitler apja zsidó...jaj már.
2011. máj. 28. 16:55
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sose tanultam azt, hogy zsidó lett volna. Igazából csak annyit tanultam róla hogy Hitler ágyasa volt és együtt lettek öngyilkosok. Mellesleg a származása teljesen mindegy. Hitler tisztjei között is voltak zsidók, akik a saját népüket ítélték halálra jó pénzért.
2011. máj. 28. 21:51
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
Eva Braun zsidó családból származik, amelyek XX. század elején nagyon sok zsidóból lett keresztény család mintájára felvette a katolikus hitvallást. A hagyományaikat, vallásukat ugyanúgy ápolták és csak papíron voltak keresztények.
2011. jún. 6. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!