Németország becsődöl?
Hát a német szerinted miből él ha nem munkából?
Adósságspirál van, de majd előbb vagy utóbb elengedik ha majd nagyon muszáj a rendszer miatt. Vagy kifizettetik és ezáltal mégjobban összeesik de akkor tovább tarthat a fellendülés.
A kapitalizmus néha összeesik egy kicsit de így van kitalálva. Mert fenntartható fejlődés nincs, ezért kell egy kicsit "rombolni" hogy aztán legyen megint valamit építeni.
""Már látom sok elszegényedett német munkást, akik hosszú tömött sorokban jönnek Magyarországra munkát vállalni, és letörik a drága magyar munkabéreket."
Én is. Viszont őket sokkal szarabbul fogja érinteni, mert nincsenek hozzászokva, hogy dolgozzanak."
Aha,gondolom az összes akkor lógatja a lábát,tehát nem csoda ha csődbe megy az országuk mert munka nélkül viszont csak kölcsönökből kell fenntartaniuk európát.
"Aha,gondolom az összes akkor lógatja a lábát,tehát nem csoda ha csődbe megy az országuk mert munka nélkül viszont csak kölcsönökből kell fenntartaniuk európát."
Épp ebből van a gond. Fenntartanak egy látszat életszínvonalat hitelekből. Be hívnak / engednek egy csomó vendégmunkást akik dolgoznak helyettük közben képtelenek fedezni mindezt és még erre jön rá amit az EU elszipkáz tőlük, és még a marhák kezességet vállaltak Görögországért, amiről szerintem mind tudjátok hogy áll.
"Én hiszek neked, de akkor miért kötözget csődbiztosítást 100% -al emelt összegért is?"
Nem nagyon érted a cds-t, ennek megfelelően szerintem ne zavartasd magad tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!