Tényleg ennyire neveletlenek a Nyugati politikusok?
Figyelt kérdés
Ápolatlan bunkó parasztok-így is mondhatnám:
http://www.youtube.com/watch?v=oZfyOV5HmUk
Félrecsúszott nyakkendők, gyűrött zakó meg ing és egy-két fésű sem ártana, de ez még hagyján...
Az az ordenáré paraszt stílus ahogy viselkednek Viktorka dumája alatt...
2011. máj. 26. 12:56
11/14 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb ha valaki amikor csak teheti az anyanyelvén beszél (jobban kifejezi magát, nem mond olyanokat amik félreértelmezhetőek, kétértelműek egy másik nyelvben, elő szokott az fordulni valaki "magyarosan beszél angolul" és mondjuk mond valami közmondást vagy ilyesmi és azt egy angol vagy egy német máshogy értelmezi. Mondjuk ugyanez előfordulhat a tolmácsolás közbe is de azért mégis jobb szerintem az anyanyelvet használni.)
2011. máj. 26. 14:42
12/14 anonim válasza:
Ha hátsó gondolatok nélkül, őszintén beszél (ami nem jellemző miniszterelnökünkre) tökéletesen fordítanak. Már voltam ebben a parlamentben ülésen. Nagyon profik a szinkron tolmácsok. Gondolkodás nélkül fordítanak villámgyorsan.
13/14 anonim válasza:
14/14 anonim válasza:
05-26 14:07 válaszolónak
Te láttál életedben is valaha egy angol parlamenti közvetítést ??? Hogy mondhatsz olyat hogy az angolok fegyelmezettek a parlamentben??? Túl ordibálják, kiröhögik egymást, sőt az angol parlamentben alapja a vitáknak.
De nézd meg a saját szemeddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!