Miért "kekeckedtek" Sólyommal a márciusi székelyföldi látogatása miatt?
Figyelt kérdés
2009. márc. 14. 11:28
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, de tiszta szégyen, hogy március 15.-én mindig elmenekül itthonról és Erdélyben "ünnepel"! Mitől fél???
2/6 anonim válasza:
mert nem illik a román történelemkönyvekbe egy "románföldön" való megemlékezés. töketlenek vagyunk úgyhogy ugyanaz megy mint 40-éve
3/6 anonim válasza:
Azért kekeckedtek, mert Sólyom ki szeretné harcolni Erdélyt autonóm területnek, az ott élő magyaroknak!
4/6 anonim válasza:
Mi a francert nem marad otthon minden taposorszagi es ott unnepeljen???? Szavazaskor "regen " otthonmaradtak ugyebar? Most meg kell Erdely? Ulyetek otthon !!!!!!!!!!!!!!Nekunk nem kelletek!!!ERTENI MAGYAR BESZED?
5/6 anonim válasza:
Se Solyom se mas nem harcolt ki semmit ,hanem mi magunk tettuk azt, es ne dicsekedjen a Magyar allam se olyannal amit nem tett, es egy Magyar polgar sem , mert elarultatok , lekoptetek eldobtatok minket a szavazasnal!!!!!!!
6/6 anonim válasza:
Én nem árultalak el titeket: igen mellett szavaztam. És az összes ismerősöm.
Nagyon sajnálom a szavazás végét, és bocsánatot kérek tőletek a sok megfélemltett birka nevében.
Bárcsak jóvá lehetne tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!