Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted miért van az, hogy...

Szerinted miért van az, hogy a rendszerváltás után most akarják a legtöbben elhagyni az országot?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 21:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

"A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:50" Végül is a te példád érthető. Én mondjuk több mint 20 éve gyűröm az ipart, 48 éves vagyok, nem 20, és azért aki képes volt valami egyedit alkotni, és nem ijedt meg a munkától az meg tudott gazdagodni ennyi idő alatt. Nekem nagyon kedvezőek a Fidesz által eddig hozott törvények többsége, de ki nem magából indul ki? Az adótörvény meg már annyira jó, hogy jó részét át is utalom különböző alapítványoknak, főként beteg gyerekek részére. Azt kellene végre megérteni, hogy először az államháztartás hiányát kell lejjebb szorítani, és csak utána lehet felfelé indulni gazdaságilag. Ez ha minden jól megy 2014 körül meg is lehet. Tudom, hogy az amúgy is szegényebb rétegeknek ez nagyon nehéz, de muszáj kijavítani a szocik felelőtlen kormányzásának hibáit. Azért azt se feledjük hogy nagyon sok ember ment bele meggondolatlanul hitel felvételekbe. Én mindig azt mondtam, hogy akinek nincs pénze lakásra, az menjen albérletbe, ha ott esetleg nem tud fizetni, akkor sem árverezik el a házat a feje fölül. Egy normális főbérlő pedig még haladékot is képes adni. Külföldön is rengetegen laknak bérlakásokban. Az autó meg a különböző háztartási cikkek hiteleibe meg nem akarok belemenni, az úgy ahogy van egy vicc. Megérdemli aki pórul járt ezekkel. "Nekem is kell a legmodernebb tv, autó, mert a szomszédomnak is az van". Csak neki lehet hogy pénze is volt rá. Menjetek ki persze, szíved joga, de nem biztos hogy nem fogsz majd ott is csalódni. És tudod, én sem loptam meg csaltam, hogy az utolsó mondatodra is reagáljak. Mindenesetre sok sikert kívánok.

2011. máj. 13. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!