Oszama bin Laden haláláért, leginkább hol robbanthat atombombát az al-Kaida?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 19:19
1/16 anonim válasza:
USA, de lehet London, vagy akár Madrid is. Sőt Brüsszel is.
Honnan kéne tudnom? Szerinted ha erre a kérdésre bárki tudja a választ, akkor majd megosztja veled, ahelyett, hogy megpróbálná megakadályozni?
2/16 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy pontosan hol, hanem hogy milyen országok lehetnek a célpontok.
2011. máj. 2. 19:27
3/16 anonim válasza:
Vigye csak az USA-ba.
Ha itt Európába robbant akkor a sugárzás elérhet minket is.
Hagyjanak minket ki belőle.Megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt.
4/16 anonim válasza:
Ott ahol elrejtette, tehát Európában. A te kedvedért nem fogják hurcolászni ide-oda.
6/16 anonim válasza:
nem kívánságműsor,majd ott robbantanak ahol éppen akarnak,lehetőleg úgy hogy minél többen haljanak meg
7/16 anonim válasza:
hát akkor gondolom amerikában! végülis ők tették nem mi.amúgy meg ezt sem értem hogy azt a sok büdös arab terroristát(afganisztánban,irakban,pakisztánban ,csecsenföldön) miért nem tudják az amerikaiak eltörölni?!:S amerika sokkal nagyobb,meg ha európa ,kína, japán sőt még az oroszok összefognának akkor csak győznénk nem?! miért nem ezt csinálják?
8/16 anonim válasza:
ha megmondod hogy 50.000.000 emberből melyik az az egyetlen ember aki terrorista le a kalappal
9/16 anonim válasza:
lehet hogy amerikában, és csak azért mondták hogy európában, hogy az amcsik ne érezzék magukat veszélyeztetve
10/16 anonim válasza:
21:31-es vagyok. nem 1 ember a terrorista:( de csecsenföldön tudják hogy csak azok vannak szóval azokat nyugodtan eltörölhetnék.vagy afganisztánban sivatag kellős közepén terrorista bázisban vagy akárhol is megtalálhatnák őket sztem.mondjuk ez is hülyeség mert pl: Kína miért segítene az Al-Kaidát legyőzni ha nekik semmit sem ártottak az arabok(gondolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!