Miért ünneplik meg azt, hogy lelőttek egy terroristát?
Meghalt Bin Laden, de mi ebben a pláne?
Inkább megint retteghetnének, hogy atombombát fognak robbantani.
a válaszod kérdező benne van a kérdésedben: Miért ünneplik meg azt, hogy lelőttek egy TERRORISTÁT--->EZ AZ! terrorista!mert megöltek egy gonosz embert,örülnek!
(na jó tudom ez elég gyenge volt xD)
"Ki az igazi terrorista?
"
Én mindkét felet utálom, mert ennek is, mint mindig, Európa fogja meginni a levét!
Tudod kedves Kérdező akkor szabadul el igazán a terrorizmus amikor az utolsó olajcsepekkért fog küzdeni az emberiség.
A kövér seggű, abszolút urbánus, így energia függő és azt pazarló USA, csak a katonaságával tudja majd fenntartani törékeny életszínvonalát.
Na akkor és ott lesz aztán az igazi terror.
Ha mondjuk Magyarországon találnának mobilizálható energiát, akkor hidd el nekem azonnal mi is a célkeresztben lennénk.
Az állami, aljas, USA féle "szoft" terrorizmus nem különb a Bin Laden fajtától, csak a módszerek mások valamint a médiák által súlykolt elfogadtatás.
Mondjátok csak!
Mit keres az USA számtalan országban a kéretlenül a demokráciát védeni?
Hogy lehet, hogy idegen fegyveres alakulatok lőnek szarrá egy országban épületeket, embereket?
Nem védem Bin Laden-t. Megérdemelte amit kapott.
Csak tovább gondolkodom mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!