Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért ünneplik meg azt, hogy...

Miért ünneplik meg azt, hogy lelőttek egy terroristát?

Figyelt kérdés

Meghalt Bin Laden, de mi ebben a pláne?

Inkább megint retteghetnének, hogy atombombát fognak robbantani.

2011. máj. 2. 18:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
15%

Úgyis kapnak majd vmi ajándékot, megis érdemlik ha ennyire gyalázzák egy halott ember személyét

Attól hogy milyen nemzetiségű és terrorista/gyilkos még nem kell állatként kezelni

2011. máj. 2. 18:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essék, a kivégzésével egyetértek, de attól függetlenül szerintem nem kéne ünnepelni azt, hogy végre meghalt. Tudomásul kéne venni és kész. Főleg azok után, hogy nem csak az ő keze volt benne a dolgokban.
2011. máj. 2. 18:48
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Mivel a személye nagy mértékben azonosítható a szeptember 11-es támadásokkal, szimbolikus jelentősége van a terrorizmus elleni harcban. Nyílván egy nemzetet, ha ilyen támadás ér, és az egyik "támadót" likvidálják kimegy pár ember a térre, hogy ezt megünnepelje. De ne hogy azt hidd minden amerikai állampolgár ünnepel, mert ez is hülyeség.

Amúgy meg kíváncsi lennék hányan ünnepelnék meg, ha Gyurcsány börtönbe vagy a sírba kerülne. Mivel ezen az oldalon gyakran kötelet kiáltanak neki, itt nem nagy különlegesség ha örül valaki más halálának.

Szóval ez nem csak az amerikaiak stílusa.

2011. máj. 2. 18:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, bár Gyurcsánynak nem sok köze van mindehhez.
2011. máj. 2. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Csak egy hasonlat volt. Itt is ünnepelnének páran, hogy ha meghalna, de közben semmivel sem lennénk előrébb.
2011. máj. 2. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem sokan örültek volna Magyarországon(bár a rendszer miatt nem ilyen látványosan), ha az oroszok elárulták volna időben, hogy Rákosi meghalt.
2011. máj. 2. 19:03
 7/13 anonim ***** válasza:
30%
Miért talán szentté kéne avatni, hogy rengeteg ártatlan embernek okozta a halálát? És Gyurcsányt ne hasonlítsuk már egy terroristához, hülyék. Gyurcsány tudtommal nem oltott ki emberéleteket.
2011. máj. 2. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Gyurcsány nem is olyan rossz.nekem szimpatikusabb mint Orbán Viktor.bocs hogy ezt mondom de nálam így van.gyurcsányt hagyjuk különben is már lemondott mindenről nem?!:D
2011. máj. 2. 21:38
 9/13 anonim ***** válasza:
9%
Én se értem, hogy mit kell egy terrorista megölésén ünnepelni. Mission completed, oszt ennyi.
2011. máj. 2. 22:01
 10/13 Ultracivil ***** válasza:
5%

Terrorista? Igen az volt! De USA tette azzá amivé lett.

A világban dúló amerikai állami terrorizmus ellen harcolt a maga kegyetlen módszerével, beteges fundamentalista ideológiájával.

És vajon mi a híreket hallgatva kihalljuk-e azokat a napi közvetlen bűnöket és országokat nyomorban tartó gazdasági visszaélléseket amit az USA követ el?

Ki az igazi terrorista?

2011. máj. 3. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!