Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelt szorongatják?

Izraelt szorongatják?

Figyelt kérdés
Mubarak a piaci ár 10% ért adta el a gázt Izraelnek. A rizst is szinte ingyen adta, aminek azt a kevés hasznát is zsebre tette, majd külföldről hozatott rizst, az állam pénzén. Most, hogy Izrael elvesztette Mubarakot, és megszűnt a szinte ingyenes eltartás, milyen hatással lesz ez Izraelre?
2011. ápr. 27. 10:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

"Egyelőre a diktátorok ellen küzdenek, de hamarosan a nők is önmagukra találnak"

Ennek a mondatnak nincs értelme!

Pl Szíriában kb 2-3 éve betiltották a nikabot a tanárnőknek, és kirúgták azokat akik továbbra is hordták!

Mikor elkezdődtek a lázongások, akkor az első próbálkozások között volt a kormány részéről, hogy csillapítsa az elégedetlenséget, hogy eltörülte ezt a törvényt, és vissza engedte a nikabosokat az iskolába dolgozni!

2011. máj. 15. 23:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Hát ezt mondom, vagy reformálnak, vagy jönnek a lázongások. De nemcsak a nőkről van szó, bárki fellázadhat, mert nem olyan egetverő az életszínvonal a térségben, leszámítva néhány kisebb paradicsomot, mint Kuvait vagy Katar.
2011. máj. 15. 23:33
 23/26 A kérdező kommentje:

"Ha a muszlim világ nem reformálja meg magát nagyon gyorsan, akkor nem sok jót jósolok nekik. A felvilágosulás párszáz év késéssel, de oda is meg kell érkezzen."

"de hamarosan a nők is önmagukra találnak, elég csak az itteni muszlim nőknek hazavinni a hírt a nyugati szabadságról. "

Akkor ezeket minek mondtad? Nyilván arra gondolsz, hogy az a kultúra primitív, mert a nők elvannak nyomva, és ennek egyik jele a kendő, és ezt meg kell reformálni, hogy eljöjjön a felvilágosodás.(vagy rosszul értelmezem a soraid?)

Én erre írtam, hogy ott a kendőért küzdenek, pont ellenkezőleg, mint ahogy te azt előre látnád!

Akkor most te miről beszélsz?

2011. máj. 16. 00:05
 24/26 anonim ***** válasza:
Hopp, ezt benéztem, teljesen félreértelmeztem amit írtál. Na mindegy, attól még tartom a mondandóm, az öltözéknél sokkal nagyobb emberi jogi hiányosságok is vannak arrafelé, amik miatt pár év vagy évtized múlva felkelhet a nép.
2011. máj. 16. 00:17
 25/26 A kérdező kommentje:
De milyen pár évtized múlva lázadnak, mikor most lázadnak?
2011. máj. 16. 09:37
 26/26 anonim ***** válasza:
nem
2011. máj. 16. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!