Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Izraelt szorongatják?

Izraelt szorongatják?

Figyelt kérdés
Mubarak a piaci ár 10% ért adta el a gázt Izraelnek. A rizst is szinte ingyen adta, aminek azt a kevés hasznát is zsebre tette, majd külföldről hozatott rizst, az állam pénzén. Most, hogy Izrael elvesztette Mubarakot, és megszűnt a szinte ingyenes eltartás, milyen hatással lesz ez Izraelre?
2011. ápr. 27. 10:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Ne emlegesd, mert ha őket onnan kiverik, akkor ide fognak mindannyian jönni. És mondanom sem kell, hogy nem hiányoznának ide.
2011. ápr. 27. 10:52
 2/26 anonim ***** válasza:
52%
Az elsőnek igaza van. Ne is emlegesd a témát. Ha még jobban szétszóródnak akkor nagyon nagy lesz a baj.
2011. ápr. 27. 11:04
 3/26 anonim ***** válasza:
53%
Izrael vezetői szerintem vannak annyira jó üzletemberek, hogy így is talpon tudják tartani az országot.
2011. ápr. 27. 11:47
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
link is van erről?
2011. ápr. 27. 14:03
 5/26 anonim ***** válasza:
86%

Az izraeli vagyok

Ezt a 10 %-ot nem tudom hogy hona vetted, de nem igaz. A vilagpiaci arnal tenyleg valamivel olcsobban jott az egyiptomi gaz, mert Izrael vallalta annak a vezeteknek a megepiteset, ami mind Sziriaba, mind Jordaniaba IS viszi a gazt. Ezt a vezeteket egyebkent az El Kaida emberei az utobbi ket honapba mar masodszor robbantottak fel. Ez a robbantas Jordaianak es Szirianak energia gondokat okoz, es a szetzilalt egyiptomi gazasagnak meg enyhe szolva nem tesz jot.

Az izraeli villamos aram szolgaltatasat ez a gazkimaradas - ha ugyan hajlandoak leszunk tovabbra is vasarolni toluk - nem erinti. Egyreszt mert nem Egyiptom az egyetlen gazszallitonk, masreszt meg nagy a tartalek (Gondolom nem feltetelezitek, hogy kiszolgaltatnank magunkat barmely arab orszagnak is). Egyebkent egy ev mulva a sajat telepeink kiaknazasa is megkezdodik.

A rizst sose vettuk Egyiptomtol.

Szoval oregem, ehes diszo moslekkal almodik.

2011. ápr. 27. 18:55
 6/26 A kérdező kommentje:

shshshsh...!

Ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi!

Maradjunk inkább a kérdésnél!

2011. ápr. 27. 19:56
 7/26 anonim ***** válasza:
76%

Fáj az igazság, Kérdező? nem vagy rá kíváncsi? Hűha!

Izrael remekül el tudja tartani a lakosságát, efelől ne aggódj. Inkább a muzulmán védenceidnek van ezzel gondja, Egyiptom például egyáltalán nem tudja etetni a terület eltartóképességét rég túlszaporodott lakosságát. Én inkább értük aggódnék a helyedben :)

2011. ápr. 27. 20:45
 8/26 A kérdező kommentje:

shshshsh...!

Ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi!

Maradjunk inkább a kérdésnél!

2011. ápr. 27. 21:21
 9/26 anonim ***** válasza:
42%
Nem akkarom a magyar politikára terelni a dolgot, de a Csurka megirta már a 90-es években, a zsidrákok befognak települni Magyarországra.... ( "felvásároljuk Magyarorszáot...melyik államnak az elnöke is mondta?!). Ezért épülnek a lakóparkok Budapesten. A válasz a kérdésre IGEN, és ezért kell nekik egy új haza.
2011. ápr. 28. 11:05
 10/26 A kérdező kommentje:

Arra tényleg vannak konkrétumok, hogy Izraelt felszámolják, de azt soha nem ment be a fejembe, hogy miért pont ide jönnének?! :/

Ez a "itt van a világ édesvíz készlete", meg "jó a föld" duma, nem elég meggyőző!

Mondjuk a kárpát medencében van a legkevesebb muzulmán(ezt tudtátok), ez azért sokat számít, nekik! Mesterségesen "iszlámmentesen tartott övezet"? hmmm...

2011. ápr. 28. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!