Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Slota az összes szlovákiai cigányt és a határon túli magyarokat is át szeretné telepíteni Magyarországra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

„Minek Slotával foglalkozni? Ő csak egy szlovák kiadású Vona Gábor.”

Nem is tudod mekkorát tévedtél.

2011. márc. 23. 04:47
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

Slota egy, kiesés szélén egyensúlyozó ellenzéki párt vezére. Kb ennek megfelelően kell kezelni a szavait. Mint amikor nálunk Vona pattog.

Link amúgy van?

2011. márc. 23. 08:45
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
dubiis libertas: Te nem tudod mit beszélsz....sajnállak.
2011. márc. 23. 09:08
 14/18 anonim ***** válasza:
77%

80

Nézd, egy jobbikosnak nem tudom elmagyarázni, hogy Slota és Vona ugyanaz a... maradjunk annál, hogy egyszerű típusú ideológiát követő politikus, aki a saját hívei szemében félisten, az ellentábor meg szíve szerint fellógatná.

2011. márc. 23. 09:13
 15/18 A kérdező kommentje:
2011. márc. 23. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:

„Nézd, egy jobbikosnak nem tudom elmagyarázni, hogy Slota és Vona ugyanaz a...”

Nézd, neked valószínűleg hiába is magyaráznám hogy még Csurkához sem nagyon érdemes hasonlítani, körülbelül akkora tehetség kell hozzá, mint Kádárt Ceaușescuval egy lapon említeni.

Különben is, valószínűleg te már véglegesen eldöntötted magadban hogy Slota≈Vona.

2011. márc. 23. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Vona a környező országokkal való megbékélésről és gazdasági unióról beszélt még idén év elején. Slota kirúgná a magyarokat Szlovákiából. Most akkor mi is van?
2011. márc. 23. 16:33
 18/18 anonim válasza:
100%
Ez nekem tiszta új...Slotát a wc-n nem vona elég lehúzni...Engem nem koltoztet sehova:P(Szlovákiai magyar vagyok..és semmi bajom nincs a magyarokkal se szlovákokkal)...
2011. márc. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!