Mivel kezdődött a Líbiai felkelés?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a rezsim meg Kadhafi ellen. De mit jelent pontosan a rezsim, és mi volt a konkrét kiváltó ok? Köszi a válaszokat előre is!2011. márc. 19. 20:45
1/6 anonim válasza:
A Tunéziaival, majd folytatódott az Egyiptomival.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem erre számítottam... nem lettem okosabb vele ..
2011. márc. 21. 15:54
3/6 anonim válasza:
Úgy ahogy majdnem minden felkelés kezdődni szokott:
Tüntetés volt,az oszlató rendőrök pedig éleslőszerrel a tömegre lőttek.A tömeg meg felháborodott....
4/6 anonim válasza:
Ezért kell a rendőröket kiirtani mielőbb.
5/6 anonim válasza:
Február 17-én kezdődött, de már előtte sok elszigetelt zavargás volt.
A rezsim rendszert, politikai berendezkedést jelent, de ez a szó, hogy "rezsim", rosszalló hangulatú, és diktatúrákra szokták használni inkább. A konkrét kiváltó ok az elégedetlenség volt és Egyiptom és Tunézia példája.
6/6 anonim válasza:
„A rezsim rendszert, politikai berendezkedést jelent, de ez a szó, hogy "rezsim", rosszalló hangulatú, és diktatúrákra szokták használni inkább.”
Most már jogosan használható a kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!