Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitler volt szobafestő vagy...

Hitler volt szobafestő vagy szobafestőinas?

Figyelt kérdés
Úgy tudtam tájképfestő volt. Mások állítják hogy előtte szobafestő.
2011. márc. 4. 17:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel jobb lett volna a világ, ha nem a történelemkönyvekben, hanem csak a művészettörténeti kiadványokban szerepelt volna.
2011. márc. 6. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is úgy tudom hogy tájképeket festett és igen segédmunkásként is dolgozott! A szobefestős ökörséget csak később találták ki róla az ellenlábasai vagy akik gyűlölik!

Az ilyen nagy emberekről (természetesen tömeggyilkos, nem védeni akarom) utólag minden hülyeséget terjesztenek pozitívat és negatívat egyaránt!

2011. márc. 6. 17:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem meglepő,hogy elterjedt,hisz az emberek egy része minden utánajárás nélkül elfogadja azt,amit mondanak neki,és nem tűnik hülyeségnek első hallásra.

Hitler nem volt szobafestő,mert nem tanulta ki a szakmát. Művész szeretett volna lenni,de nem vették fel az egyetemre... Kár :)

2011. márc. 14. 11:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha felvették volna attól még ugyanúgy lehetett volna politikus. :)
2013. aug. 16. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!