Hitler volt szobafestő vagy szobafestőinas?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam tájképfestő volt. Mások állítják hogy előtte szobafestő.2011. márc. 4. 17:09
11/14 anonim válasza:
Mennyivel jobb lett volna a világ, ha nem a történelemkönyvekben, hanem csak a művészettörténeti kiadványokban szerepelt volna.
12/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy tájképeket festett és igen segédmunkásként is dolgozott! A szobefestős ökörséget csak később találták ki róla az ellenlábasai vagy akik gyűlölik!
Az ilyen nagy emberekről (természetesen tömeggyilkos, nem védeni akarom) utólag minden hülyeséget terjesztenek pozitívat és negatívat egyaránt!
13/14 anonim válasza:
Nem meglepő,hogy elterjedt,hisz az emberek egy része minden utánajárás nélkül elfogadja azt,amit mondanak neki,és nem tűnik hülyeségnek első hallásra.
Hitler nem volt szobafestő,mert nem tanulta ki a szakmát. Művész szeretett volna lenni,de nem vették fel az egyetemre... Kár :)
14/14 anonim válasza:
Ha felvették volna attól még ugyanúgy lehetett volna politikus. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!