Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A 2006-os vereségre tehető,...

A 2006-os vereségre tehető, Izrael lefele ívelése?

Figyelt kérdés
2011. febr. 28. 09:30
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, ez a szerencsétlen valami kurucinfo-szerű oldalról próbál összeollózni dolgokat, anélkül, hogy egyáltalán sejtené, miről van szó...
2011. febr. 28. 22:01
 32/39 A kérdező kommentje:

Ne égesd magad!

"A mostani arab tüntetéseken egyszer sem hangzott el Izrael említése."

Bizonyítottam, hogy elhangzott!

---

hvg.hu

index.hu

atv.hu

Innen idéztem.

Csupa kuruc infós oldal igaz?

Nem is szláv-kazár oldalak, még véletlenül sem?

2011. febr. 28. 22:08
 33/39 anonim ***** válasza:

Az izraeli vagyok

Ennek a kazaroskodo Hokuszpoknak:

Pubikam, TE elmondhatod ONMAGADROL, hogy ki vagy. Azt, hogy EN ki vagyok, azt EN TUDOM, es NEM TE.

2011. márc. 1. 13:34
 34/39 A kérdező kommentje:
2011. márc. 2. 22:40
 35/39 anonim ***** válasza:
49%
ezt az elméletet régebben megcáfolták, mint az egyiptomi rabszolgaságot
2011. márc. 4. 16:20
 36/39 A kérdező kommentje:
:D
2011. márc. 4. 17:25
 37/39 anonim ***** válasza:

Nekik az volt a céljuk, hogy ne legyen fegyvereik. De azért, hogy ne használják ellenük. A németeket nem érdekelte, hogy van-e az amerikaiaknak fegyvere, ameddig azt nem használják ellenük.

Most ellenük használják? Most Izrael befosott attól, hogy megtámadták néhányszor? Ja, hogy most sok fegyvere van, amit nem vetnek be ellenük? Ja, hát biztos most Izrael ezért ível lefelé, mert a Hezbollahnak sok fegyvere van. Ez így logikus.

Mellesleg a Merkava tank nem a csúcstechnológia, de mindegy. Merkava egy gyenge konzervdoboz egy T-90 vagy egy Abrams mellett. Ha az izraeliek elveszítenének 30 Abrams-et, akkor tényleg gáz lenne, de így nem.

Mellesleg ha a kérdező ennyire imádja az arabokat, akkor megkérdezem: miért nem akarod, hogy túlnépesedjenek Európában, és főleg Magyarországon az arabok? Ja, hogy ők egy civilizációs zsákutca?

Érdekes elméleteid vannak, és kissé nem látod meg, hogy Franciaországot SEM érdekelte, hogy mekkora a Harmadik Birodalom fegyverkészlete, amíg azok nem használták ellenük, máskülönben elég hamar észrevették volna, hogy egy teljes Pz 35 és Pz 38 (t) armadát szereztek pár nap alatt, és azt sem hiszem, hogy nem tudták kiszűrni azt, hogy Németországban a Grosstraktor egy tank. Izraelt sem érdekli, hogy a Hezbollah tudott-e szerezni három vízipisztolyt, vagy sem.

De akkor azt mondom, hogy Izrael olyat veszített, hogy vége lett, mert szegény Hezbollahnak maradt fegyvere, és elvesztettek 30 Merkava tankot. Most Izrael gazdasága ettől biztos összeroppan. Szerinted miért éri meg Amerikának háborúzni? Ja, mert összeroppan a gazdaságuk, ha vesztenek 30 Challenger-2-t?

Szóval Izrael nem hinném, hogy most különösebb bajban lenne, és azt meg pláne nem gondolnám, hogy ez azért van, mert a Hezbollah kevesebb támadást hajt végre ellenük.

2011. márc. 4. 20:15
 38/39 anonim ***** válasza:
Izrael sajnos nem ível lefelé,bár én nagyon is örülnék neki.:)
2011. ápr. 25. 18:24
 39/39 A kérdező kommentje:
De ível, csak te nem tudod.
2011. ápr. 26. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!