Kik azok a politikusok, akikről tisztán látszik, hogy egy kicsit bolondok?
Tehát észreveszed ezt a beszédeiből, reakcióiból, nézéséből, mimikából, testtartásból.
Itt most nem arra gondolok, hogy kit utálsz, mert az még lehet épeszű, hanem azokra gondolok, akiken látszik, hogy debilek, nem százasok? Szóval az a fajta szellemi fogyatékos, akiről nem mindenki vágja le, hogy az, és még politikus is lehetett belőle, de akinek van ehhez jó szeme, az levágja. Tehát igazi debilségről beszélek, és nem különcségről.
Szerinted kik ezek?
ma 07:24
Torgyán ugyanaz az eset, mint Chávez: ő eljátssza a hülyét, miközben normális.
Na, Gyurcsány miért nem normális? Elég gazdag, tehát sikeres-most az egy dolog mennyire legálisan szerezte a pénzét-de akkor már ostoba nem lehet.
Nyert egy választást is, így megint csak nem lehet teljesen ostoba.
Az egy dolog, hogy nem szeretitek, sőt lehet tolvajozni, hazugozni, de egyértelműen nem ostoba, vagy bolond.
Mint ahogy Orbán sem bolond, attól függetlenül ,hogy nagyon rühellem.
Dantes, a gyakorlati érzék és az egészséges személyiség két különböző dolog.
Egyébként nem tudom szakszerűen megfogalmazni, hogy mi nem normális a viselkedésében, de figyeld meg a mimikáját, a testbeszédét, egyértelműen nem úgy fest, mint egy kiegyensúlyozott, normális emberé. Azon egyfolytában úgy tesz, mintha ő lenne Napóleon, a Történelem Fordítókereke, illetve mintha egy színházban játszaná ezt a szerepet. Azért ez eléggé jelzi, hogy valahogy mégsem egyenes adásban veszi az eseményeket. Szerintem.
azon _kívül_
Ja, kérdező, és igen, Bush is szerintem dettó ugyanez a kategória.
"Na, Gyurcsány miért nem normális? Elég gazdag, tehát sikeres-most az egy dolog mennyire legálisan szerezte a pénzét-de akkor már ostoba nem lehet."
A gazdagság és az ép ész nem feltételei egymásnak!
Amúgy ha már külföldi kategóriába raktad akkor: Bush, Sarkozy
Nálunk: Gyurcsány, Morvai, Lendvai, Demszky, de lehetne még folytatni a sort...
Morvai szerintem inkább feltünési viszketegségben szenved.
Lendvai szerintem normális, legfeljebb idegileg kimerült.
Demszky azért nem olyan súlyos!
De elfeledkeztetek a mi kis gyöngyszemünkről:
1. Zagyva
2. Kóka
Nem találom azt a videót, a youtubon, ahol a Gyurcsány mellet áll, és a gázáremelésről hazudoznak. Na ott a Kókának, nézzétek meg az ábrázatát!!!! Az ütni fog!
13:11
"akkor már ostoba nem lehet"
Nem is arról van szó, hogy ostoba lenne. Hanem hogy mondjuk pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!