Mi folyik az arab világban?
Gondolok itt Líbiára, Egyiptomra, Algériára, Tunéziára, Jemenre és Bahreinre.
Mi történik ott, miért lázadnak az arabok?
Van-e ezek között valami összefüggés, és mi lehet majd ezeknek a hatása?
Azért lázadnak, mert rohadtul elegük van a 20-40 éve tartó katonai elnyomásból, szegénységből, kilátástalanságból.
Igen, van közöttük összefüggés: látják, hogy a másiknak összejött, így ők is végre eléggé felbátorodtak, hogy küzdjenek.
A következményeket meg meglátjuk... Sajnos láttunk már olyat, hogy a forradalom egy diktátor helyére másikat rakott, és minden maradt a régiben, vagy rosszabb lett...
Az arabok is megérdemelnék már, hogy emberhez méltó életük legyen...
Ébredés leginkább.
Helmet! Azért ez erős volt.
Mi volt erős Helmet válaszában?
Líbiában pl ezrével ölik a népet.
Végülis nem. Alig néhányszáz ember halt meg eddig.
Egyébként a "szabadkőművesek", és a "cion bölcsei", akik nincsenek is, előre megmondták, hogy bizonytalanságot, politikai instabilitástés, és káoszt fognak mindenütt gerjeszteni, hogy azután megdönthessék a kormányokat.
Ahhoz képest hogy nincsenek, minden tervük jól halad...
Persze lehet, hogy ez nem igaz, csak ma rossz a hangulatom.
Most hallottam, hogy Kadafi akár tömegpusztító fegyvereket is képes bevetni a hatalma megtatásáért....
Helmet:
Szabadkőművesek nincsenek?
Fura, beírtam a google-ba és elsőnek egy wikipedia cikket dobott ki róla. De lehet, hogy az ott leírtak, csak pusztán kitaláció és kész.
De aztán, a Napot is tagad nyugodtan.
Szabadkőművesek természetesen vannak, mint ahogyan például mormonok is vannak, és talán UFO-k is.
Arra céloztam, hogy az összeesküvés elméletek aligha bizonyíthatóak.
Az nem biztos, hogy a Szabadkőművesek világuralomra törnek. Bár ki tudhatja...?
"Az arabok is megérdemelnék már, hogy emberhez méltó életük legyen..."
Ehhez legfőképpen az kellene, hogy megszabaduljanak végre az iszlámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!