Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki hiszi még mindig, hogy...

Ki hiszi még mindig, hogy Oroszország nagyhatalom?

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 14. 23:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Had iparjuk"

lolz :D

Amúgy igen, szerintem Oroszország azon országok között van, akikkel számolni kell.

Ezek véleményem szerint: Kína, Amerikai Egyesült Államok, Franciaország, Egyesült Királyság, Oroszország, India. Japán, Olaszország és Németország (gazdaságilag), valamint a jövőben a következő országok közül tetszőleges számú: Brazília, Mexikó, Törökország, ?Irán?, Dél Afrika, Nigéria, Indonézia, Pakisztán

2011. febr. 15. 16:03
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnt fel, hogy öngyilkos amerikai terroristák gyerekeket robbantanának fel.

Segítek ,ezt az arab fanatikusok teszik.

12 barlangból szabadult ember aki még repülni se tud kijátsza az Amerikai légelhárítást és szervezett percíz becsapódással romba dönti a föld legstabilabb épületeit. ű

Aztán még a pentagon-ba is belerepülnek az Amerikai hadsereg központjába de balszerencséjükre az épület egyetlen olyan pontját találták meg ahol felújítás volt és speciel senki sem halt meg, és ezért kerülték meg egy utasszállítóval az épületet. Ezután a roncsdarabok eltünttek. Tök hihető szerintem is

2011. febr. 15. 18:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Előző!

Ugye te nem hiszel szept.11 mítoszának? Kamu. A második gép becsapódása előtt nem sokkal már közölte a média. Nem furcsa? Gondolkozz már!!!!

2011. febr. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!