Mi az őszinte véleményed Simon Peresz-ről?
Figyelt kérdés
Kinek képzeli magát? Nem vagyok előítéletes, de most komolyan...2011. febr. 5. 12:12
11/15 anonim válasza:
Nehéz helyzetben van az országa. Körülöttük kivont karddal állnak a szomszéd országok arra várva, mikor döfhetik le őket. Erről részben ők is tehetnek, már Izrael megalapítása óta. Peresz ahelyett, hogy az arabokkal egyezkedne, elbújik a nagytesó (USA) mögé és keménykedik. Persze ők tudják, lehet-e egyáltalán egyezkedni az arabokkal. Nem egyszerű. Szerintem azon a vidéken nem is létezik igazság, csak túlélés.
12/15 anonim válasza:
ez viszont az iszlámnak köszönhető
13/15 anonim válasza:
a felvásárlás tulajdonoscserével jár a bevásárlás befektetés akár munkahelyteremtés is lehet
15/15 Csaba87 válasza:
Nemrég jártam kurdisztánban és nekem úgy tűnik egy dolog közös az arabokban.
Világ végéig kergetnék a Peresz-t és népét.
Remélem mielőbb levetik láncaikat és megindulnak nyugatra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!