Spanyolország miért ilyen liberális katolikus múltja ellenére?
Erre a melegbaratsagra van valamilyen forrasod?
Egyebkent kerdesben a valasz. Katolikus MULTJA. Mar minden orszag mas, az allam es az egyhaz mar reg szetvalt, az embereknek szabad akarata van es lehetnek nem vallasosak is.
Egyebkent az, hogy valaki meleg, nem feltetlenul jelenti azt, hogy nem vallasos.
hát nem tudom, hogy hogy lehet egy meleg vallásos, amikor az egyház még máig üldözné őket.
amúgy meg pl. onnan, hogy ismerősöm élt kint és ott teljesen normális dolog az, hogy két férfi sétál kézenfogva, sötöbö
tegnap 17:18
Értem, szóval haverod látta, hogy odakint férfiak kézenfogva járnak, és ebből levonsz egy ideológiai következtetést.
Ez csak benyomás, nem érvelés.
Ahogy pl. nem azért szív a spanyol paraszt hasist, mert "liberális", hanem azért, mert ez a helyi kultúra része mór örökségként.
"az egyház még máig üldözné őket"
Az Egyhaz a mai vilagban NEM uldozhet senkit. Nem a kozepkorban elunk. Senkire sincs rakenyszeritve, hogy vallasos legyen. Egy benyomas alapjan pedig nem lehet az egesz orszagra ilyet vonatkoztatni. En is kulfoldon elek es lattam tobbszor is olyan TV musort, amiben teljesen termeszetesnek vettek, hogy ket meleg ferfi egyutt el, bemutattak az eletuket stb. Megsem gondolom azt, hogy itt senki sem vallasos. Meg szerencsere az emberek egy resze mar eljutott olyan szintre, hogy mas emberek megitelesetol fuggetlenul gyakorolja a hitet, mert masok elitelese is bun. Tehat miert ne lehetne valaki ugy vallasos, hogy nem szornyulkodik el ilyen eseteken es nem iteli el oket? Mindenkinek a sajat lelkiismeretevel kell elszamolni es nem latunk bele mas eletebe, hogy miert ugy el, ahogy. Frocsogni masokra a legkonnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!