Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az arabokat vagy a zsidókat...

Az arabokat vagy a zsidókat szereted jobban?

Figyelt kérdés

Én a zsidókat, mert igaz, hogy nagyon nacionalisták és militaristák, viszont nyitottak a szekuláris életre, a modernségre, Tel Aviv egy olyan szabad, biztonságos, modern világváros, mint Berlin vagy Amszterdam.

Az arabok viszont radikálisan vallásosak, egyfolytában nyugati országokat terrorizálnak, semmiben sem akarnak velünk együttműködni. Középkorias világnézetük miatt modern ember számára elfogadhatatlan társadalmat tartanak fent, ahol embereket köveznek az utcán, és nincsen női egyenjogúság.

2011. jan. 27. 16:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:

"Miért a világban hol látsz te Iszlám erőszakot? "

ezt most egészen komolyan kérdezed? gyakorlatilag ahol csak vannak, sajnos most már Európában is.

hát csak összefoglalásnak [link]

2011. jan. 27. 21:21
 42/67 anonim ***** válasza:

"Ezért van az hogy ha megtámadják mondjuk Irakot, mindenféle mondvacsinált indokokkal ők ellenállnak. Sok erőszak nincs ebben."

pont Irakban mondjuk az idejét nem tudom, hogy mikor öltek meg katonát, vagy támadtak egyáltalán katonai célpontot, ellenben piacokat, zarándokhelyeket, buszokat, keresztény templomokat rendre robbantanak.

2011. jan. 27. 21:26
 43/67 anonim ***** válasza:

"Miután az egész világ buzlim lesz."

Ezt hol álmottad meg?

"Jól van, most jönnek a konteók. Pihenj egy kicsit, vagy szépen imádkozz Mekka felé! "

Az hogy, olyan vagy mint egy birka, arra mész amerre thetnek arról én nem tehetek. Nem imádkozok Mekka felé, mivel nem vagyok muszlim.

Hol van itt kultúra? Páran járnak színházba stb. 10 év múlva már senki nem fog. Ezek a fiatalok akikből a mai politikai rendszer állatot nevelt(Persze vannak kivételek)ha ezek a fiatalok felnőnek 100% hogy nem színházba fognak járni. Kultúra, tudod mi az?

[link] <-- Ha rre ránézel, akkor ebből sugárzik az Európai kultúra szépsége.

Ha ránézel a mai felhőkarcolókra abba mi a szép?

Fejleszt a nyugat, de mire? Mostanában semmire ami hasznos lenne. Haditechnika. Ennyi. Ez hasznos hosszútávon a világnak?Nem!

A mai keresztények. Alig vannak ma már igazhitű keresztények. Egy normális keresztény ha meglát egy Jézus karikatúrát, hát azzal az emberrel aki azt csinálta nem hiszem, hogy túl sok szépet és jót csinálna. Mert ez egy felháborító dolog! Csakúgy mint Mohamed karikatúrája.

A nyugati világ nem fogja elpusztítani az Iszlámot, megnyugodhatsz...

2011. jan. 27. 21:30
 44/67 anonim ***** válasza:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:21

A bevándorlók valóban, nem túl jó emberek általában.

De, nem hiszem hogy Amerika által feltüzelt csecsen barmokkal kéne jönni.

Miért Izrael nem erőszakos?

Neki lehet Iskolákat, mecseteket bombázni? Ott vannak a terrorristák mi...?

2011. jan. 27. 21:32
 45/67 anonim ***** válasza:

Miért a nyugat mit csinált?

Mecseteket, Iskolákat, Kórházakat robbantott. Civeleket ölt. Irakot egy jelentéktelen, porfészekké tette és kifosztotta.

Az nem baj?

2011. jan. 27. 21:34
 46/67 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy ez a kérdés is csak azért van hogy a kérdező jót röhöghessen azon hogy az antirasszok meg az arabbarátok egymásnak ugorjanak...szánalmas...
2011. jan. 27. 21:50
 47/67 anonim ***** válasza:
gyűlölöm az arabokat, zsidókat kevésbé
2011. jan. 27. 22:00
 48/67 anonim ***** válasza:

"(Lásd: Irán és Oroszország milyen jó viszonyban van)"

Tévedsz, Putyin tavaly novemberben megadta az engedélyt Washington számára Irán kilövésére, cserében Ukrajna orosz érdekkörbe való visszahelyezéséért. Oroszország és Kína is gyűlöli és önmagára nézve veszélyesnek tartja az iszlám radikalizmust (csecsenek, ujgurok, hallottál már róluk?) és a jövőben sokkal keményebben fogják letörni a harciaskodó iszlám haramiaáállamok derekát, mint ahogyan azt Amerika valaha is megtette.

"nézd meg a mai "nyugati" világot... "

Ezerszer inkább választom ezt a nyugati civilizációt, semmint az iszlám ocsmány, retardált világát.

"Ha ránézel a mai felhőkarcolókra abba mi a szép? "

Az iszlamisták is a mi felhőkarcolóinkat majmolják, az nem zavar?

Például:

[link]

"A nyugati világ nem fogja elpusztítani az Iszlámot, megnyugodhatsz..."

A nyugati világ a türelme elfogyóban van és nem fogja tovább hagyni, hogy az élősködő iszlám államok fejőstehénnek nézzék és zsarolják a magas olajáron keresztül, miközben dömpingárakon vásárolják fel tőlünk az általunk megtermelt élelmiszer felesleget, amely a túlszaporodott népességük etetéséhez kell. Vissza kell ám fogniuk magukat kissé, ha nem akarnak éhen pusztulni. Unjuk már, hogy mi etetjük őket, mégis állandóan felénk rázzák az öklüket.

"Miért Izrael nem erőszakos?

Neki lehet Iskolákat, mecseteket bombázni? Ott vannak a terrorristák mi...?"

Vicces vagy, ha a Hamásszal összebútorozó, semmirekellő palesztin csőcseléked Izraelt lövöldözi, akkor az szabadságharc, ha Izrael visszalő, akkor "a rohadt zsidók már megint gyilkolják a szerencsétlen palesztinokat!" Nem veszed észre, hogy milyen szánalmas a hozzáállásod?

2011. jan. 28. 00:06
 49/67 anonim ***** válasza:

"Az hogy, olyan vagy mint egy birka, arra mész amerre thetnek arról én nem tehetek."

Mindig utánajárok a dolgoknak mielőtt véleményt nyílvánítok. És nem szennylapokból informálódom, mint te.

"Nem imádkozok Mekka felé, mivel nem vagyok muszlim."

Nem, de szinte már-már kötelességszerűen véded.

"Hol van itt kultúra? Páran járnak színházba stb. 10 év múlva már senki nem fog."

Mi vagy te, jós? Ezt mondták tíz éve is.

"Ezek a fiatalok akikből a mai politikai rendszer állatot nevelt(Persze vannak kivételek)ha ezek a fiatalok felnőnek 100% hogy nem színházba fognak járni."

Ki vagy te, hogy így mínősíts olyan embereket akiket nem is ismersz? Én a huszas éveim elején járok és mégis szeretem a kultúrális programokat. Persze ez nem jelenti azt, hogy éjjel nappal művelődöm.

"Kultúra, tudod mi az?"

Ezt inkább én kérdezhetném tőlled! Milyen jogon mínősítesz te olyan fiatalokat akiket nem is ismersz?

"Ha ránézel a mai felhőkarcolókra abba mi a szép?"

Szerinted Európa bővelkedik a felhőkarcolókban?

"Fejleszt a nyugat, de mire? Mostanában semmire ami hasznos lenne. Haditechnika. Ennyi. Ez hasznos hosszútávon a világnak?Nem!"

Hát... Én egy ilyen kijelentés után elsüllyednék szégyenemben! A biotechnológiától kezdve a nanótechnológiákig mindent fejlesztenek. A biotechnológiában például már ott tartanak, hogy szívbillentyűt növesztenek szövetekből bioreaktorokban. Energia területen is jelentős kutatások mennek. Például egy USA-beli cég a héten jelentette be, hogy nagyjából mai olajáron tudnak CO2-ből, vízből és napfényből olajat előállítani.

[link]

Ha a nanotechnológia beérik, akkor gyakorlatilag homokból lehetne aranyat vagy bármit csinálni. Ezek neked nem nagy dolgok?!

"A mai keresztények. Alig vannak ma már igazhitű keresztények."

És? A vallás egy elavult dolog. Nemsokára Európában nem lesz vallás. Amúgy Oroszországban, Észak-Európában és Japánban a vallásosak száma a 30% közelében van.

"Egy normális keresztény ha meglát egy Jézus karikatúrát, hát azzal az emberrel aki azt csinálta nem hiszem, hogy túl sok szépet és jót csinálna."

Hát szerintem meg nem. A keresztény vallás a megbocsátást hírdeti.

"Csakúgy mint Mohamed karikatúrája."

És gyilkolással kell válaszolni egy kibas.zott rajzra?

"A nyugati világ nem fogja elpusztítani az Iszlámot, megnyugodhatsz..."

a Nyugat nem is. Puhány. De olyat hallottam, hogy egy helyen régebben robbantgattak az újgurok és erre válaszul ők kiírtottak egy egész falut. Utánna kussban maradtak! Kínával nem lehet packázni.

"De, nem hiszem hogy Amerika által feltüzelt csecsen barmokkal kéne jönni."

Te kevered a szezont a fazonnal? A csecsenek Oroszországban vannak. Európába törökök és maghrebiek jönnek.

"Neki lehet Iskolákat, mecseteket bombázni? Ott vannak a terrorristák mi...?"

Most lejárattad magad! Tudod mi megy ott? A palesztín terroristák iskolák és nagy civil áldozattal járó helyekről lövöldöznek, hogy utánna ártatlannak tűnjenek. Nekik nem számít, ha tíz millió ártatlan meghal. Ők úgyis a 700 szűzhöz mennek. Nekik a materiális világ egyáltalán nem számít, ezért aztán nincs is semmilyen veszítenivalójuk.

2011. jan. 28. 00:37
 50/67 anonim ***** válasza:
39%

Az arab az egy náció, a zsidó, pedig egy hit, és ideológia.

Másrészt!

Tények alapján kell dönteni:

Nem az arabok, vagy muszlimok húzzák le az uzsorát, Magyarországról, hanem a zsidók.

A kamatokkal, nem az arabok, vagy a muszlimok tartják rabszolgaságba a nemzeteket, hanem a zsidók.

Nem az araboknak, vagy a muszlimoknak az érdekeit képviseli Gyurcsány, Szdsz, LMP, stb... hanem a zsidókét.

Nem az arabok vagy a muszlimok vásárolják fel Magyarországot, hanem a zsidók.

Nem az az arabok, vagy a muszlimok, irányítanak Magyarországon, hanem a zsidók.

Nem az arabok, vagy a muszlimok ömlesztik a erkölcstelen, értéktelen, gyermek pusztító műsorokat, hanem a zsidók.

Nem az arabok, vagy a muszlimok birtokolják a médiát hanem a zsidók.

Nem az araboké, vagy a zsidóké a bankvilág, hanem a zsidóké.

Nem az arabok, vagy a muszlimok támogatják a homoszexuálisok felvonulását, hanem a zsidók.

Jelen pillanatban a világ szenved Izraeltől, és nem tud 1-ről a 2-re jutni.

Mindenhol, ahol háborúk dúlnak, a zsidóknak bevétel.

Én még nem láttam beképzelt arabot, vagy muszlimot Magyarországon, csak zsidót.

Ilyenek alapján kell dönteni! Mindenki döntsön maga!

2011. jan. 28. 08:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!