Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik a zsidókat "pénzügyi,...

Akik a zsidókat "pénzügyi, banki konspirációval" gyanusítják, vajon tudják, hogy kik alapozták meg a bankrendszert, kik találták fel a készpénzt, és kik halmoztak hatalmat és vagyont így először?

Figyelt kérdés
Mert még véletlenül sem a zsidók...
2011. szept. 26. 00:10
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Pontosabbn nem a "készpénzt", hanem a bankjegyet, a váltót, a kamatot kik találták fel?

Mert nem a sokat gyanusított zsidók találmánya.

2011. szept. 26. 00:12
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát kik? Én a hollandokra tippelek. De hollandok között is lehet zsidó. Mivel a zsidózáskor szerintem nem konkrétan az izraeliekre gondolnak, hanem mint vallás.
2011. szept. 26. 00:13
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
nekem a templomosok ugrana be, mint tipp, azt nem tudom, hogy ők voltak-e az elsők, de hogy az első nemzetközi bankos "multi" az valószínű.
2011. szept. 26. 00:15
 4/21 A kérdező kommentje:

Valóban a templomos lovagok találták ki a pénzrendszert, és ők is halmoztak először vagyont.

Tőlük tanulta a többi nép. A zsidók csak túl jó tanítványok lettek.

2011. szept. 26. 00:17
 5/21 Offthewall ***** válasza:
70%

Én nem őket látom minden negatív kicsengésű eseménysorozat mögött, tehát mondhatni nem vagyok igazán érintett. DE: Elég gyenge kísérlet bárki(ke)t is azzal mosdatni, hogy ha nem ők találták fel a pénzt, akkor már nem is vihetnek véghez(a többi csoportnál SAJNOS valóban nagyobb arányban) korrupt ügyleteket, nem ritkán a politikai garnitúra megvételével(Hunvaldék, vagy Sukoró pl. ) pénzügyi bűncselekményeket. pl. a bank, vagy ingatlanszektorban.(ahol magyarországon pl. az épülő lakóparkok, irodaházak több mint fele izraeli kötődésű, a bankokban is csak ők ülnek szinte fontos pozícióban, amikor egyébként jogosan van ez így, és legálisan ténykednek, tojok rá, mert erre is van példa.)

Kb. olyan a gondolatmeneted, mintha azt mondanám, hogy xy baseball játékos, testépítő, úszó stb. tuti nem szteroidozik, mert nem ő találta fel az adott sportágat(vagy pl. a szteroidokat) Elég gyenge, nem gondolod?:DDDDDDDDDDDDDDD

2011. szept. 26. 00:20
 6/21 Offthewall ***** válasza:
"pénzrendszert" meg pont nem a templomos lovagok találták föl, és nem is ők halmoztak fel először szép vagyonokat..
 7/21 A kérdező kommentje:
Szóval keresztény találmány akárcsak a spanyol inkvzicio.
 8/21 A kérdező kommentje:
Akkor hadd tanúljunk már valami újat megint.
2011. szept. 26. 00:21
 9/21 A kérdező kommentje:

00:20

Nyilván nagyon belejöttek...

2011. szept. 26. 00:22
 10/21 Offthewall ***** válasza:
holnap ha szem előtt lesz írhatok a pénztörténetről, de google a barátotok. Addig is jó éjszakát faji hovatartozástól függetlenül :)
2011. szept. 26. 00:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!