Az USA gazdasága darabjaira hullik?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 16:36
11/23 anonim válasza:
Már szét van hullva atomjaira és egy államnak sincs olyan nmértékű adóssága mint az USÁnak. Náluk már garantált az államcsőd.
12/23 anonim válasza:
Hehe... Szeretnék én itthon olyan államcsődöt, mint ami az USA-ban van! :-D
Pedro
13/23 anonim válasza:
"persze, már Rákosi is megjósolta, hogy 1-2 év és tönkre megy a nyugati fertőkapitalizmus."
nem csak ő :)
14/23 Külföldi válasza:
Igen, holnap a BK utánra jósolják.
16/23 anonim válasza:
"Hehe... Szeretnék én itthon olyan államcsődöt, mint ami az USA-ban van! :-D "
Közel állunk hozzá Pedro, szerintem Orbánnak sikerülni is fog megvalósítani.
17/23 anonim válasza:
Igen, széthullik. A világon nekik van a legnagyobb államadósságuk, egyre több dolgot importálnak, ahelyett hogy termelnék. És egyre több kölcsönt vesznek fel, főleg háborúra. A gazdasági válságok és az infláció miatt egyre több dollárt adnak ki a bankjaik (kölcsönbe, nem ám örökbe, ugyanis az USA minden egyes centje adósság a FED irányába) ami csak tovább gerjeszti ezeket. Minden egyes háborúja után az USA egyre sz@rabb gazdasági helyzetbe került, és ez a tendencia ma sem változik, sőt...
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
Persze, hogy szét fog esni hiszen Kínától vett fel csomó hitelt, el van adósodva, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!