Az USA-ban szeretnék venni 1 céltávcsövet. Kérdés az hogy ki engednék-e az országból? Nem-e ütközik valami ottani jogszabályba?
Figyelt kérdés
A céltávcső egy Leupold VX 3L 4.5x14x56 lenne.2011. jan. 22. 09:40
2/6 anonim válasza:
Onnan kinengedik gond nélkül majd ithon a vámnál kobozhatják el
4/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy elkoboznák e de volt egy ilyen műsor a naplóban régeben ha kémkedésre alkalmasnak ítélik elkobozák.
5/6 anonim válasza:
Jézus. :D
Akkor már távcsövet sem szabad tartani? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Én is azt hittem hogy nem ütközik semmibe csak 1 vadászbarátom mondta hogy mivel ez a gyártó gyártja a hadi tengerészetnek a fegyverekre az optikát és más irányzékokat, lehet hogy nem lehet át hozni. Ha pedig ott leszek nem akarok beégni a reptéren! mert megvenni meg vehetem de kivinni azt mondta nem biztos.
Köszönöm segítségetek! Ha tudtok ezzel kapcsolatban valamit kérlek írjatok! Előre is Köszönöm!
2011. jan. 22. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!