Mi a véleményetek a Strasbourgban történt eseményekről?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=m8BILt3518c&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&feature=related
ttp://www.youtube.com/watch?v=lnNo1J9bBzY&feature=related
stb.
2011. jan. 20. 18:30
22/24 anonim válasza:
"De4 bele lehet kötni az adóreformba, mert csak azok jártak jól, akik eddig sem nélkülöztek..." Ha láttad az eddigi írásaimat,akkor észrevehetted,hogy én is azok az emberek közé tartozom.Viszont lassan már 100 embernek adok munkát,20 embert most vettem fel,mert az adótörvény ezt lehetővé teszi.A nettó átlagbér 200 000 forint,de ezt már olvashattad máshol.Vagyis nem csak az járt jól,aki megkeresett eddig is közel egymilliót havonta,hanem a dolgozók is,meg néhány munkanélküli is,mert lett munkahelyük.Amerikai társammal még tovább fogjuk bővíteni a tevékenységünket,még nagyobb fejlesztésekbe fogunk,és még több embert próbálunk magas fizetéssel alkalmazni.És ami a lényeg:magyar termék,magyar dolgozók,rengeteg adó Magyarországnak.És a nettó még feljebb is mehet,ha a kormány marad.Úgyhogy ne ítélkezz amíg nem ismersz másokat konkrétan.Nekem van mit felmutatnom,bárcsak sokan lennénk még.De hiszem hogy a fórumot kivéve vagyunk még egy páran.
23/24 BlackSword válasza:
Jó, De Te egy vagy... És ha tényleg így van, dícséretes, és követendő a példád... Kár, hogy nem minden vállalkozó olyan, mint Te... De van akiknek a haszon többet jelent, mint az, hogy másokat foglalkoztassanak... De én itt az SZJA-ra gondoltam főként és nem a társasági adókra...
24/24 anonim válasza:
BlackSword,az az igazság,hogy egy ekkora vállalkozást nem is lehetne kevesebb dolgozóval végrehajtani.Itt nekem mindig előbbre kell járnom mindenkinél,különben lemaradnánk.Az üzletért mint írtam is,nem én felelek,de amíg én hozom a szintet,addig azzal sem lesz gond,vevő van bőven a minőségre is szerencsére.Legalábbis külföldön.De a Magyar tudatomat hűen tükrözi,hogy feltételem volt Magyarország és kizárólag magyar dolgozók.Akik nálam dolgoznak nem azzal foglalkoznak hogy a főnök többet keres,mert ők is megvannak fizetve,és tudják hogy minden az én művem,többek között hogy normális körülmények között jó fizetésért dolgozhatnak.Abban igazad van,hogy én csak egy vagyok.Sok kellene még.De én bízom a Fideszben,és erről ne nyissunk vitát.Ha megvalósulnak a programok,ha a külföldi tőke bejönne az országba,és a vezetőik nem pénzéhes bunkók lesznek,hanem a dolgozókat is embernek tekintő munkájához értő emberek,akkor lesznek ilyen üzemek,lesznek munkahelyek.Sok vállalkozó gazdagszik meg ma is az országban.Csak a legtöbb vagy csalással,vagy a dolgozóik kizsigerelésével.És ez tényleg nem előre viszi az emberek életét.A minimálbéres vállalkozót a luxusvillájában lőném agyon.Ők felesleges terhet jelentenek az országnak,csak sajnos sokan közülük közel állnak a tűzhöz,és mindent megúsznak.Az átlagpolgárnak ezért szorul ökölbe a keze,nem azért amit én csinálok.Remélem sok lesz a hasonló vállalkozás,nem szeretném ha csak páran lennénk ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!