Az Eu egy kicsit másképp, mit gondoltok az elképzelésemről?
"Norvégia sem hülye h belépjen és egy csomó adót fizessenek az emberek h mondjuk Romániát"
Norvégia azért nem tag, mert van olaja. Amint az elfogy, azonnal be fognak lépni.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Te nagyon okos vagy.
Arra nem gondolsz, hogy ha a Magyar Királyságban mondjuk 98% lett volna a magyarok aránya, akkor éppen hogy erőssé tette volna az államot a nacionalizmus?
De így, hogy kb. 54%-os volt a magyar lakosság, persze, hogy a gyengeségünk volt az etnikumaink nacionalizmusa miatt, mivel megosztott volt az egész állam.
A lényeg, hogy ha egy országot csak az adott nemzetalkotó etnikum lakja és az ráadásnak nacionalista, akkor abban az országban nagy dolgok mehetnek végbe, míg egy olyan ország, ami 5 etnikumból áll, akik nacionalisták mind, az persze, hogy halálra van ítélve.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:59
"Te nagyon okos vagy."
Te meg nem.
"Arra nem gondolsz, hogy ha a Magyar Királyságban mondjuk 98% lett volna a magyarok aránya, akkor éppen hogy erőssé tette volna az államot a nacionalizmus?"
Csakhogy nem volt, és itt éppen erről van szó! Nem minden állam olyan, hogy egy nemzetiség alkotja! Van olyan állam, ami évszázadok óta több etnikum alkot! Gondold meg mi lesz/lenne ha oda beférközik a nacionalizmus?
"De így, hogy kb. 54%-os volt a magyar lakosság, persze, hogy a gyengeségünk volt az etnikumaink nacionalizmusa miatt, mivel megosztott volt az egész állam."
Meg a magyarság nacionalizmusa miatt is főként. Miért nem hagyták a latint hivatalos nyelvnek, minek kellett mindenkire ráerőszakolni a magyart? Szeretem a hazám, de sokan elfelejtik, hogy ment akkor rendesen a magyarítás!
"A lényeg, hogy ha egy országot csak az adott nemzetalkotó etnikum lakja és az ráadásnak nacionalista, akkor abban az országban nagy dolgok mehetnek végbe..."
Mint például Andorra? A kis államok halálra vannak ítélve, mind nagyobb hatalmak befolyása alatt állnak, csak névleg függetlenek.
"...míg egy olyan ország, ami 5 etnikumból áll, akik nacionalisták mind, az persze, hogy halálra van ítélve."
Mint az Egyesült Királyság, igaz? A Skótok sértésnek veszik, ha leangolozzák őket! Egyedül a HATALOM számít, semmi más! Szép dolog a függetlenség, de kitörölheted vele... Mellesleg Anglia egymagában tudta volna uralni a világ harmadát, mit gondolsz? Egyesült Királyság nélkül nem ment volna!!!
Nem én vagyok,de olvastam.
Az EU sosem lesz olyan mint az USA.
Az amit én írtam az sem valosulhat már meg ,mert
1 az embereknek nics megfelelő hozzá álása
2 a mostani EU gyenge mert nagy a differencia a tagállamok között és mondjuk az USA megtámadja gazdaságilag Mo-t akkor nem tudnánk védekezni akkor az EU is rosszul jár ,tehát sok az Eu gyenge pontja
Amit én írtam az egy USA komptintás csak Európában ezt nem lehet megtenni békésen a sok népnek köszönhetően.
A komment megírásának időpontja: ma 18:07
Én azért még reménykedek...
Végül is mi magyar már a globalizációnak köszönhetően? Nyugati zenéket hallgatunk, nyugati öltözékeket hordunk, úgy viselkedünk mint a nyugatiak csak a fizetés nem nyugati, meg a mentalitás. Szerintem már csak a nyelv választja el Európa népeit na meg az idióta nacionalizmus.
Amúgy hallottam olyan elméletről is miszerint az EU pont, hogy az Európai Egyesült Államok ellen van. Mert ha nem lenne már rég megvalósult volna Berlin vagy Moszkva központtal. De persze ez nem az én véleményem.
Nincs ebben egy kicsi ellentmondás??? De tényleg... "Kezdetben egyesült volna Németország,Franciaország,a Benelux államok, és felvették volna minden tagállamban hivatalos második hivatalos nyelvként az angolt..."
Namost ez így is kezdődött, csak nem Németország, hanem NSZK, és kihagytad Olaszországot... De nem baj... Ha jobban megnézzük, akkor eleve butaság lett volna az angolt választani hivatalos nyelvnek, mivel az alapítók közül egyetlen országnak sem hivatalos nyelve az angol... Ellenben a német hivatalos Németországban, Luxemburgban és egy változata Belgiumban is... A Franciaországhoz tartozó Elzás és Lotharingia, valamint Az Olaszországhoz tartozó tiroli részen is jelentős német kisebbségek élnek... Logikusabb lett volna a németet választani az angollal szemben...
""Norvégia sem hülye h belépjen és egy csomó adót fizessenek az emberek h mondjuk Romániát"
Norvégia azért nem tag, mert van olaja. Amint az elfogy, azonnal be fognak lépni."
Nem buggyantak azok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!