1/8 anonim válasza:
Az erdélyi magyarok szempontjából előrelépés. Nyilván ennél jobb is lehetne, de nem lehet egyszerre túl nagyokat lépni. Ahhoz előbb a szellemiségnek kéne gyökeresen megváltoznia, az viszont lassan megy.
2/8 anonim válasza:
A románok mostanában nyugodtabbak, talán még a szerbek is. A szlovákok pattognak folyton
3/8 A kérdező kommentje:
szerintem ez egy bazi nagy lépés és példaértékű
2011. jan. 7. 20:52
4/8 anonim válasza:
en erdelyben lakom, es nagyon orulok ennek a torvenynek...a mi sulinkban mindig csak a nyolcadikosok kellett romanul tanuljak a foldrajzot s a torcit ( nyolcadikba tanuljuk a romanok tortenelmet es a foldrajzat)...a nyolcadik osztalyba jarok, s az en osztalyom az utolso aki romanul tanulja ezt a ket tantargyat ( irto nehez, hiszen 5,6,7-be magyarul tanultuk ) ...foleg hogy en alig tudok romanul...
udv. Teglas gabor suli,deva 13/L
5/8 A kérdező kommentje:
nyolcadikos vagy és 13 éves? o.O
2011. jan. 8. 21:14
6/8 anonim válasza:
Kérdező: Most miért ? Nyolcadikban én is 13 éves voltam, mivel márciusi vagyok
7/8 A kérdező kommentje:
5 évesen kezdte a sulit?
2011. jan. 9. 09:15
8/8 anonim válasza:
6-7
7-8
8-9
9-10
-10-11
11-12
12-13
-13-14
így már érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!