Németország lopott a II világháborúban, és ezért állnak ma ilyen jól?
Tehát, igaz e az, hogy Németország a zsidók aranyát ellopta, Magyarországot kirabolta, és EZÉRT állnak ma ilyen erősen gazdaságilag? Van e összefüggés a mai Németország jólétének az akkor történtekhez?
-------------------------------------------------------
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de abban nem szerepelt egészen az, amit én kérdezek. :)
-------------------------------------------------------
a háborúba meg a német megszállás miatt léptünk be...
ja, hogy az 44-ben volt, a hadüzenet meg 41-ben... upsz
ma 10:21
Ki beszélt a hadüzenetről? A Marshall-tervről volt szó.
próbáltam finoman fogalmazni, de nyilván nem vetted...
szóval könnyű mindig azt mondani, jaj, nem is mi tehettünk róla, mert a csúnya oroszok, meg a (újabban) csúnya bankok meg stb.
unalmas. baromi unalmas.
Mo. úgy döntött, hogy nem kér belőle. tetszik, nem tetszik ez a helyzet.
ma 11:40
Csak hát amit mondasz, az nem igaz. Történetileg nem igaz. Hiába gondolod, hogy haladó gesztus, de attól még az állításod sajnos hamis.
12:05
"visszaterve azonban teleramoltak a repülögepeket mindennel, ami nem volt lebetonozva!"
Exportcikkeket és betegeket vittek ki Berlinből.
A többi állításod viszont igaz. Németország nem teljesen független állam, és sokkal többet fizetett a győzteseknek, mint fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!