Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Más országokban is munkanap...

Más országokban is munkanap van ma, vagy ez olyan magyar módra dolog?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
németmintára vettük át a munkanapokat, viszont a szüneteket azt már magyarmódra...
2010. dec. 11. 20:41
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"egyszerűen!" módra elmondom neked:

Máshol 24-e munkanap, szóval nem, más országokban is dolgoznak.

Ha nem tetszik, menj el Grönlandra, na ott biztos nem fogják ráderőszakolni a munkát.

2010. dec. 11. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves első válaszoló! Kedden nektek nem kell menni, mert szombaton mentetek? Hát képzeld, nekünk kell menni. És szombaton is mentünk. Én úgy tudtam szerdát "dolgoztuk" be a suliban, de mindenki mást mond, szóval már nem tudom mi igaz. Ja és az egész városban csak a mi sulinkban volt tanítás. De nemcsak nálunk, más városokban is hallottam ilyenekről, hogy az egyik helyen volt tanítás, a másikon meg nem. Én nem mentem be, ahogy az osztályból másik 20 ember sem. Lehet ez rossz felfogás, de még a tanárok sem tudták megmondani, milyen napot dolgoztunk be. Én meg potyára nem fogok bemenni. Különben sem tanultak semmit, csak elb*sztak egy fél napot.
2010. dec. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!