Miért szavaznak az emebrek liberalistákra? Nem lett még elege senkinek korrupt és gyenge liberalista kormányokból?
Nekem meg az ilyen kérdésekből van elegem. Arra válaszolj inkább, hogy miért szavazott 800 ezer ember (jóval többen, mint a "liberalistákra") az arabbarát horthystákra?
U.i: nem ártana magyarul is megtanulnod.
Én konkrétan azért, hogy ne legyen meg a Fidesznek a kétharmad. Nyilván ezek a kis pártok esélytelenek kormányt alakítani, így nincs veszély. Mszp-t, Jobbikot nem akartam erősíteni, mindkettőnek megvan a maga fix szavazótábora.
Sajnos hiába tettem én így, mégis meglett a kétharmad, aminek nagyon nem örülök, mert nem tetszik, ami a Parlamentben folyik :(
Mert a liberalizmus egy olyan életszemlélet, mely a békés egymás mellett élést hirdeti. Az, hogy Magyarországon az SZDSZ szépen lejáratta, nem tehetünk. Az LMP-nek még van esélye, hogy képviselje az egyenlőséget és a szabadságot.
Korruptak pedig máshol is vannak.
"liberalista"
Sokat tudhatsz a liberális pártokról, ha még a fogalmat sem tudod rendesen leírni...
"mások elfogadását, és az új dolgok befogadását... és utálom a Fideszt."
Muhahaha, tökéletes liberális megnyilvánulás. Elfogadás, befogadás és egy kis utálat :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!