Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak szerintem nevetséges ez...

Csak szerintem nevetséges ez a WikiLeaks alapítója elleni hajtóvadászat?

Figyelt kérdés
Mióta a WikiLeaks kiszivárogtatta az USA diplomáciai dokumentumokat, azóta annyira fontos lett hogy letartoztassák az alapítóját. Gondolom csak az USA nyomása miatt adtak ki ellene elfogató parancsot. Hiszen ha egy normális ember keveredne ilyen botrányba akkor meg semmi...
2010. dec. 9. 17:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

csak suttogva kérdezem...

biztos, hogy koholt vád?

persze nyilván jól jön. nagyon jól.

de, biztos, hogy nem igaz?

és ha igaz a vád, akkor függetlenül attól, hogy ki és mit csinált és ez mennyire tetszik nekünk, nem kellene jól farba rugni???

2010. dec. 9. 21:58
 12/12 anonim ***** válasza:

21.58: Ezen én is gondolkoztam. Nagyon furcsák az ilyen véletlen egybeesések. Biztos vagyok benne, hogy rászerveztek arra, hogy legyen ez a nemi erőszak eset. Lehet, hogy megtörtént, de elsikkadt volna, nem lett volna rá bizonyíték, ha nincs ez az eset, de ugyanúgy lehet, hogy meg se történt.

Mivel bizonytalan a jogi alapja annak, hogy egy ilyen közlés bűncselekmény-e, nem akartak kockáztatni a hatóságok, ezért állhattak elő a nemi erőszakkal. gyakran adócsalással jönnek.

2010. dec. 9. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!