Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az észak-koreaiaik mit fognak...

Az észak-koreaiaik mit fognak hozzá szólni, ha a kormányuk összeomlik és meglátják, hogy a külvilág 60 évvel előttük jár, nincs éhezés, és nem kerülnek koncentrációs táborba, azért mert a vezetőkkel ellentétes a véleményük?

Figyelt kérdés
Ez főleg azért lesz érdekes, mert ott azt tanítják nekik a suliban, hogy az egész világban az USA által gerjesztett Mad Max-szerű anarchia van, és Észak-Korea az egyetelen biztos pont a bolygón.
2010. nov. 28. 21:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

55%, már megmondtam neked egy párszor, de valami különös okból még mindig itt vagy:

HA ANNYIRA JÓ OTT, AKKOR TAKARODJ ÉSZAK-KOREÁBA B*ZMEG!

2010. nov. 28. 23:37
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Az király lesz, mert lehet dugni észak koreai lányokkal , és nagyon élvezni fogják, mert azt sem tudják, mi az anális szex.
2010. nov. 28. 23:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az király lesz, mert lehet dugni észak koreai lányokkal , és nagyon élvezni fogják, mert azt sem tudják, mi az anális szex."

Se azt, hogy mi az erőspistás gépzsír.

2010. nov. 29. 00:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg összeomlanak lelkileg! Te mit éreznél? Én beleőrülnék!
2010. nov. 29. 00:15
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

""A diktatúrák nagyon nehezen omlanak össze. A SZU-nak is kellett 60-70 év. Kína is elég régen diktatúra,bár már jobb,mint Mao Ce Tung alatt volt."

Mert jobban működő rendszerek.

A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:07"

Te hol éltél? a marson? he?

2010. nov. 29. 00:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Rájönnek, hogy mekkora sötétségben éltek eddig. Én a helyükben biztos nagyon kiakadnék, mert csak egy életem van, de azt elrontották egészen. Egyébként teljesen érthetetlen számomra, hogy a mai hírközlési lehetőségek mellett hogyan tudnak ennyire elszigetelni egy országot. Érthetetlen, hogy ennyi millió ember nem tud felülkerekedni pár 1000 (gondolom)pártszolgán. Mennek utánuk, mint a barmok. :(
2010. nov. 29. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!