Jön az újabb gazdasági világválság? Recesszió előtt áll az Egyesült Államok?
Ha ott válság lesz, akkor az egész világra kihat. Megint mi magyarok járunk a végén a legrosszabbul? Mint eddig minden csapással?

Egy rossz nap a tőzsdén még nem válság.
Aztán szerintem lesznek akik megfékezik a narancssárga szöszi elefántot a porcelánboltban, amikor már a saját vagyonuk is veszélybe kerül. Beleértve Muskot is.
Mindazonáltal a kapitalista gazdaságba bele van kódolva, hogy fellendülések és válságok követik egymást.

6 "egy Zelit nevü embernek mi köze van Amerikához, bár még most sem tudom igazából"
USA bábkormány. Ők buktatták meg az ukrán vezetést és zelit rakták meg elnöknek. Most egy USA-orosz proxíháborút indított el. Nem olvasol híreket?

Te miért hazudsz?
A köztörvényes bűnöző moszkovita Janukovics után először ügyvezető elnök volt (Olekszandr Turcsinov), aztán 214-2019-ig Petro Porosenko.
Tudod, ő gyártja neked a Tibi csokit, mert az övé a Roshen édességgyár.
Zelenszkijt 2019-ben választották.
Akkor már 5 éve elfoglalták az oroszok a Krímet és szeparatista álruhában lőtték Ukrajnát a Donbaszban és Luhanszban.

19, dolgoztam tőzsde mellett, pénzüggyel, tisztában vagyok vele, hogy képes produkálni olyan napokat, hogy a fejed ketté áll, aztán 2 nap múlva, mintha mise történt volna...
De, a német gazdaságra is ezt mondták 2 éve és igazuk lett, most az amcsi, még vámot is rak rá...
Ez az álmoskönyvek szerint sem jó előjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!