Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jön az újabb gazdasági világvá...

Jön az újabb gazdasági világválság? Recesszió előtt áll az Egyesült Államok?

Figyelt kérdés

[link]

Ha ott válság lesz, akkor az egész világra kihat. Megint mi magyarok járunk a végén a legrosszabbul? Mint eddig minden csapással?

tegnap 07:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
4! És a covid miatti válságot meg ataludtad?
tegnap 08:46
 12/22 anonim ***** válasza:
33%
11, Nem aludtam át, de az nem volt (ebből a szempontból!) komoly válság, hogy nagyot zuhant volna mondjuk az ingatlanpiac.
tegnap 08:50
 13/22 anonim ***** válasza:
17%

Egy rossz nap a tőzsdén még nem válság.

Aztán szerintem lesznek akik megfékezik a narancssárga szöszi elefántot a porcelánboltban, amikor már a saját vagyonuk is veszélybe kerül. Beleértve Muskot is.

Mindazonáltal a kapitalista gazdaságba bele van kódolva, hogy fellendülések és válságok követik egymást.

tegnap 09:14
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Akkor gondolom szólok, hogy az ingatlanpiac a 2008-2009es válság idején sem omlott össze
tegnap 09:42
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

6 "egy Zelit nevü embernek mi köze van Amerikához, bár még most sem tudom igazából"

USA bábkormány. Ők buktatták meg az ukrán vezetést és zelit rakták meg elnöknek. Most egy USA-orosz proxíháborút indított el. Nem olvasol híreket?

tegnap 10:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Te miért hazudsz?

A köztörvényes bűnöző moszkovita Janukovics után először ügyvezető elnök volt (Olekszandr Turcsinov), aztán 214-2019-ig Petro Porosenko.

Tudod, ő gyártja neked a Tibi csokit, mert az övé a Roshen édességgyár.

Zelenszkijt 2019-ben választották.

Akkor már 5 éve elfoglalták az oroszok a Krímet és szeparatista álruhában lőtték Ukrajnát a Donbaszban és Luhanszban.

tegnap 11:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Néha esik a tőzsde, néha emelkedik. Ezért lehet vele pénzt keresni azok által akik buknak. :) Ez ilyen. Nem lesz itt semmi gond.
tegnap 11:44
 18/22 anonim ***** válasza:
17, azért Musk a Föld egyik legjobb startupját -Tesla- képes volt szinte teljesen bedönteni... ehhez is tehetség kell.
tegnap 11:45
 19/22 anonim ***** válasza:
#18. Sokszor volt már ilyen mélyponton. Lásd amikor a cybertruckot bemutatták. Amúgy a Tesla neki csak arra kell, hogy a SpaceX-et finanszirozza, amúgy szarik rá nagy ívből. :)
tegnap 11:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

19, dolgoztam tőzsde mellett, pénzüggyel, tisztában vagyok vele, hogy képes produkálni olyan napokat, hogy a fejed ketté áll, aztán 2 nap múlva, mintha mise történt volna...

De, a német gazdaságra is ezt mondták 2 éve és igazuk lett, most az amcsi, még vámot is rak rá...

Ez az álmoskönyvek szerint sem jó előjel.

tegnap 11:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!