Jön az újabb gazdasági világválság? Recesszió előtt áll az Egyesült Államok?
Figyelt kérdés
Ha ott válság lesz, akkor az egész világra kihat. Megint mi magyarok járunk a végén a legrosszabbul? Mint eddig minden csapással?
tegnap 07:34
1/22 anonim 

válasza:

2030-ra tetőzik. Már idestova 10 éve megmondták
2/22 anonim 

válasza:

Mondanám, hogy az amcsik egyék meg, amit főztek, ha voltak olyan hlyék, hogy ezt a barmot válasszák meg... csak az a gond, hogy mi is megfogjuk szivni ezt a nagyszerű vadmarhát. Nem kicsit, nagyon.
4/22 anonim 

válasza:

Az ilyen események általában "egyszer az életben" történnek.
Néha eszembe jut, hogy a 2008-as válságot nem tudtam kihasználni, mert nekem sem volt még elég pénzem fiatalon, de ha még egyszer bezuhanna minden, akkor most tudnék egy kis hasznot húzni belőle.
5/22 anonim 

válasza:

2 Zelit nem választották, hanem kijelőlték
6/22 anonim 

válasza:

5, köszönöm, enélkül a komment nélkül sosem tudtam volna meg, hogy mégis egy Zelit nevü embernek mi köze van Amerikához, bár még most sem tudom igazából.
7/22 anonim 

válasza:

Remélhetőleg csak az usa kerül válságba, meg a szovjetúnió, többiek csak leválnak a szőke pepis narancs hülyegyerekről, meg a botoxos kgb ügynökről.
8/22 Fsms 

válasza:

Trump vámjai elbizonytalanították a piacokat.
Szerintem igen várható válság, recesszió.
Persze a mélysége kérdéses.
9/22 anonim 

válasza:

8, én azon röhögök, lassan sirva magamban, ha pont a békepárti Trámpli lenne az, akinek az elnöksége alatt kiesünk Európából és beáll egy magyar államcsőd, az igazi repülőrajt és fantasztikus év lenne.
10/22 anonim 

válasza:

9: az infláció már repülőrajtot vett, a januárinál is magasabb! Mekkora siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!