Elképzelhető hogy kitalál valamit az EU hogy Magyarországot kirakják belőle?
Figyelt kérdés
Gondolom megvárják azért a 2026-os választást aztán kitalálnak valamit, csupán csak jogtechnikai kérdés az egész, az akarat megvan a többi tagállamtól.tegnapelőtt 07:37
1/25 anonim 

válasza:

Nem kell kitalálni. Már folyamatban van.
A múlt heti londoni konferencia után elindulni látszó új szövetségnek, mi már semmilyen formában sem leszünk a része.
Vége van kicsi, vége van.
2/25 anonim 

válasza:

Egy olyan szövetségnek, amit soha meg nem választott idióták vezetnek, inkább ne is legyünk a tagjai automatikusan!
4/25 anonim 

válasza:

3: amikor beléptünk, szó nem volt róla, hogy globalista nagyhatalmat próbálnak építeni... gazdasági társulás volt!
5/25 anonim 

válasza:

4, de pontosan erről volt szó.
Én szavaztam már azon a népszavazással és a belépés melett szavaztam. Az EU értékei, igenis el lett mondva. Én tisztában voltam azzal, hogy ez nem csak egy piaci, hanem politikai szövetség is.
6/25 anonim 

válasza:

Sajnos nem, mert a nyugati gyarmattartóinknak szükségük van az olcsó és jó magyar rabszolgákra.
7/25 anonim 

válasza:

Felesleges lenne azzal bajlódni, hogy kirakják az országot. Így is csinálhatja azt a többi 26 ország, amiben nélkülünk megegyeztek.
8/25 anonim 

válasza:

Most is azt csinálnak amit akarnak.
9/25 anonim 

válasza:

#3 vár a szovjetúnió, indulhatsz, és vidd az elvtársaidat is, nem fogtok hiányozni.
Ezt az összes narancsbolsi putyinistának is mondom, tényleg. A szovjetúnióban úgy is olyan fantasztikus az élet, jobb lenne nektek, de főleg nekünk nélkületek 😉
10/25 anonim 

válasza:

Jobb lenne nekünk kívül, aztán egy pár szabadkereskedelmi megállapodással ugyanúgy ellenénk, mint a brittek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!