Teoretikus kérdés : Ha, tegyük fel, Zelenszkij megelégelte volna Trump arrogáns szájalását, elborult volna az agya és képen törölte volna ezt a kopaszodó, apuci milliárdjain felnőtt csődtömeget ~ akkor mire kéne számítani? Azonnali atomháborúra?
Figyelt kérdés
Trump azon nyomban nyitotta volna azt a bizonyos táskát és elfordította volna benne a kulcsot?#Amerika #atomháború #hidrogénbomba #kobaltbomba #Volodimir Olekszandrovics Zelenszkij #Donald Trump
tegnapelőtt 23:48
1/15 anonim 

válasza:

Nem ér ennyit ez a senki...
Fülét farkát behúzta, ahogy meghallotta hogy most nem az agymosott propaganda megy, hanem valódi tények, valódi helyzet leírása.
Nincs több kamu, nincs több hülyének nézés, hanem kimondta Trump az igazságot.
Határozott és erőteljesen.
Amúgy ha visszament volna Ukrajnába , akkor 48 óra leforgása alatt felnégyelve találtak volna rá, úgy beállítva mintha ukrán merénylet lett volna.
Szerintem ezt a tömeg gyilkost amúgy is kivégzi a saját népe elöbb utobb
2/15 anonim 

válasza:

Az őrök kezdésnek kiverték volna a szart is belőle.
3/15 anonim 

válasza:

Trumpnak nem kellene semmit csinálnia ez esetben. Elég megvonnia a támogatásokat, a többit meg majd Putyin intézi. Win-win.
4/15 anonim 

válasza:

Attól Trump megértette volna hol a helye. Melyik oldalon.
6/15 anonim 

válasza:

"apuci milliárdjain felnőtt csődtömeget" zelenszkire gondoltál?
7/15 Jeffrey Spender 

válasza:

És akkor meg az SzBU is kapta volna a telefonhívást, hogy a CIA emberei éppen hol kínozzák meg az illető elkényeztetett hülyegyerekét.
8/15 anonim 

válasza:

Ezen már én is gondolkodtam. Szerintem az USA nyíltan az oroszokat kezdte volna támogatni. Velük ültek volna le bizniszelni. Ukrajnából nem sok minden maradt volna.
9/15 PMC Wagner 

válasza:

trumpnak elég szólnia hogy mostantól nem csak a pénz csap de a hírszerzés és a gps hozzá férést is leállítja az ukrán haderő számára és ennyi volt
10/15 anonim 

válasza:

Van egy sziget Kuba mellett. Egy amerikai támaszpont. Egy amerikai börtön.
Ott nincs tárgyalás. Nincs ügyvéd. Nincsenek emberi jogok. Ha oda kerülsz senki sem tudja hogy ott vagy senki sem tudja mikor szabadulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!