Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megéri egy országért az...

Megéri egy országért az életedet adni, Zelenszkij egy tömeggyilkos?

Figyelt kérdés
Ukràn katonák sem akarnak bevonulni teljesen érthető nem akar valaki a frontra menni és meghalni, de Zelenszkij odaküldi az embereket
tegnap 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Ez a kérdés Google Fordítóval lett oroszról magyarra fordítva?
tegnap 21:20
 2/8 anonim ***** válasza:
17%
1: vagy te forditottad rosszul ukránra és ezért nem érted.
tegnap 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

"Ukràn katonák sem akarnak bevonulni teljesen érthető nem akar valaki a frontra menni és meghalni, de Zelenszkij odaküldi az embereket"

Mondj egy háborút amiben nem ezt csinálták.

tegnap 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
#2 Érteni értem én, hogy nektek gyapjasoknak az orosz propagandát kell nyomatni. De ha már ezt teszitek, legalább a magyar helyesírás és értelmező szótár szerint tegyétek. Köszi.
tegnap 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

"Mondj egy háborút amiben nem ezt csinálták"

Vigyázz mit kérsz mert a gyapjasok nem egyszer kijelentették, hogy tárt karokkal várják az oroszokat.

tegnap 21:30
 6/8 anonim ***** válasza:
23%
4: legelőször a paranoia szót fordítsd le saját magadnak ukránra, hogy megértsd mi a bajod.
tegnap 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Orbán Balázs óta tudjuk, hogy nem éri meg. Nem is értem ilyen március 15-ét és október 23-at mi a rossebért ünnepeljük...
tegnap 21:34
 8/8 anonim válasza:
Normális ember nem öleti meg magát a politikusokért.
ma 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!