Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak én érzem úgy, hogy ez a...

Csak én érzem úgy, hogy ez a Trump-Zelenszkij találkozó már eleve el volt döntve?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy erre a hazaáruló lelkületű neokomcsi jobberek most a s_ggüket a földhöz verve tapsikolnak, hogy Trump milyen jól helyre tette Zelenszkijt, de nekem az egészről nem egy komoly tárgyalás jut eszembe, hanem egy Mónika show. Tényleg egy rémálom, ahogy a világ vezető hatalmának az elnöke beszél egy másik ország vezetőjével, aki ráadásul 3 éve az életben maradásért küzd.

Szerintem semmi másról nem szólt az egész, mint hogy most Zelenszkijt megalázva és hibáztatva mindenért előkészítsék Ukrajna teljes feladását az oroszoknak.

https://www.youtube.com/watch?v=tpiX9m9bMkY

ma 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%

Aki elgondolkozik azon, hogy mi történt, mit látott, pártállastól függetlenül, nem hiszem, hogy van oka örömködni pedig csak az történt hogy bepillantást kapott az egész világ arról, hogyan működik bármelyik nagyhatalmi politika, és kb mit érhet el egy kiszolgáltatott állam, azzal, ha ki akarja oktatni.

Biztos, hogy nem ez volt az első, és nem is az utolsó ilyen eset de ez volt az első, ami a nagy nyilvánosság elé került.

Truph arroganciája senki előtt nem volt titok, és azzal a stílussal, ahogy Zelenszki tárgyalni akart szinte törvényszerű volt, hogy nem fog eredményt elérni.

Nem örömteli esemény ez azoknak sem, akik utálják Zelenszkijt azoknak meg pláne nem, akik arra számítittak, hogy az háborút úgy tudják lezárni, hogy azzal az ukránok jobban járjanak, mint ahogy most állnak.

Nem tudom, hogy most a fegyverszünet került-e nagyon messze, vagy tényleg megtörténik, hogy az ukrán frintvonalak összemlanak, mert az USA támogatása mélkül, az EU támogatás kb üres igérettel egyenlő , az EU pénzt adhat, de fegyvert bem tud adni, mert nincs számottevő mennyiségben.

Az már eleve megadta az alaphangot a tárgyaláshoz, ahigy előtte üzengettek egymásnak, az amerikaiak le is mondták a tárgyalást, és Macron közbenjárására egyeztek bele, hogy mégis figadják az urkán elnököt.

Az meg ilyen előzmények után akart ugyanabban a kommunikációs stílusban eredményt elérni, ami miatt fogadni sem akarták.

Az USA-t nem érdekli Ukrajna, nem érdekli Európa, egyetlen szempont szerint játszanak az egész világgal, hogy mi az USA érdeke.

Nincs ebben semmi örülnivaló, de Zelenszkij most vágta el a legerősebb mentőkötelét.

Azzal is csak a veszteségek csökkentését érhetné el, de ő még azzal próbált érvelni, hogy a harcot addig kell folytatni, amíg a Krímet is visszaszerzik.

Nekünk több évszázados tapasztalatunk van abban, milyen az, amikor a politikai erők játéka az ország, semmi meglepő nem történt Ukrajnával sem. Meglepő nem, de szomorú igen, de egyik nagyhatalom sem humanitárius, jótékony szervezet, amikor török közvetítéssel egyezkedni kezdtek, az angolok hajszolták őket bele a további harcokba, és mindíg csak rosszabb helyzetbe kerültek.

Erről már nem is beszélnek, pedig akkor még arról tárgyaltak, hogy a Dombasz marad Ukrajáé de a Krímet nem adják vissza.

ma 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!