Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisoknak mi a problémá...

A liberálisoknak mi a problémája azzal, hogy Ukrajna visszakerül Oroszországhoz?

Figyelt kérdés

- Oroszország elődállama, a kijevi rusz Ukrajna területén jött létre

- Az elmúlt 300 évben Ukrajna orosz fennhatóság/oroszokat kiszolgáló diktátor vezetése alatt állt. Ez csak 2014 óta nincs így

- Előtte Lengyelországhoz tartozott a terület nagy része. Nem volt független Ukrajna akkor sem, nem is akart senki ilyet.

- Az Ukrajna államot a kommunisták találták ki Oroszországban.

ma 08:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
57%
Ki az a liberális a te olvasatodban?
ma 08:21
 2/19 A kérdező kommentje:

3: Aki támogatja Ukrajnát ÉS a melegparádét.

Ez a definícióm

ma 08:24
 3/19 Sanyi2025 ***** válasza:
69%
Az, hogy a szomszédunk lesz.
ma 08:25
 4/19 anonim ***** válasza:
65%
Kikre érted hogy liberálisok?
ma 08:35
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
Az lehet hogy te szívesen élnél orosz csicskaországban (ami Orban révén vár most ránk) de én inkabb lövetem le magamat. De akkor már lehet magammal viszek párat
ma 08:37
 6/19 meszike91 ***** válasza:
72%
Mi volt neked a probléma abban amikor Magyarország orosz uralom alatt állt? Szerintem neked az is jó volt.
ma 08:45
 7/19 Mad Max2 ***** válasza:
74%

A magyar őshaza a mai Oroszország területén van, akkor még sehol nem voltak az oroszok.

Követelem hogy takarodjanak az oroszok a magyar őshazából! Adják vissza az őshazánkat:)

ma 08:46
 8/19 A kérdező kommentje:

6: Az egy másik téma, ne keverjük a kettőt.

Én nem akarok Oroszországban élni, nyugatias demokráciát szeretnék itt. Orbánt és a haverjait azért sem támogatom, mert többször is lebuktak azzal, hogy az adófizetők pénzét magukra költik.

Viszont most nem Magyarországról van szó, hanem egy oroszországhoz tartozó területről.

ma 08:46
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Az megvan ugye, hogy Putyin a 97-es állapotig vissza akarja forgatni a történelmet? Tudod, amikor még Magyarország sem volt se Nato, se Eu tag. Te tényleg azt hiszed, hogy ha Oroszország elfoglalja Ukrajnát és itt lesznek a szomszédban az nekünk jó lesz? Milyen jó is az amikor egy agresszor van a szomszédban, ugye? Engem nem érdekelnek az ukránok. Engem Magyarország érdekel. És Magyarország érdeke az, hogy minél távolabb legyenek tőlünk az oroszok. Döbbenet, hogy ezt egyeseknek magyarázni kell. De tudod mit. Majd ha a kertedben bóklásznak a ruszki katonák egy nap akkor majd kinyílik a csipád.
ma 09:06
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

9.

De az USA-t magadba engeded tövig.

ma 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!