Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A mai Zelenszk-trump találkozó...

A mai Zelenszk-trump találkozón egyértelművé vált, hogy trump egy ostoba elmebeteg vénember. Van esély, hogy lemondatják hamarosan?

Figyelt kérdés
tegnap 20:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20%
8: nem nekem cimezted, de te vagy az elo példa a propagandára. Amerikának igenis fontos Ukrajna: hat ha az oroszok benyelik, akkor nem fognak megállni és a NATO-val/amerikaval kerülnek szembe, akármilyen messze is vannak. Biden ugyanolyan sötét volt (ő a leépülés miatt) mint trump, de nem véletlen nyomtak bele a pénzt. Putyin életveszély és igenis amerikai érdek nagyon erőteljesen, hogy megallitsak
tegnap 20:52
 12/28 anonim ***** válasza:
25%
12: te melyik országból trollkodsz? mert hogy nem magyar vagy az fix
tegnap 20:55
 13/28 anonim ***** válasza:
34%

"Kedves Zelenszkij elnök, kedves ukrán barátaink. Nem vagytok egyedül.

– írta Donald Tusk lengyel elnök."

örülök, hogy Európában, még nem ment el, mindenkinek az esze.

Örülök, hogy európai vagyok.

tegnap 20:56
 14/28 anonim ***** válasza:
27%
Zeli úgy viselkedett, mint egy alfa, ez sértő egy nárcisztikus elmebetegnek. Mégis miért alázkodott volna meg, és bétaként nem lehet üzletet kötni, sem országot vezetni. Világos mindkét fél álláspontja. Trumpnak kell Ukrajna ásványkincsei katonai védelem nélkül, Zelinek meg ez a fontos a garanciák.
tegnap 21:02
 15/28 anonim ***** válasza:
40%
11.: Sajnos most nagyon úgy néz ki, hogy Trump és Putyin összejátszanak a színfalak mögött. Amerikának fontosak Ukrajna ásványkincsei, ezért még kiszipolyozza, utána odadobja az oroszoknak. Sőt, szerintem még Európát is odadobja az oroszoknak trampli.
tegnap 21:05
 16/28 anonim ***** válasza:
37%
15: ennyi lenne a történet, te érted miről van szó. Dehát mit várunk a magyar társadalomtól sajna? Itt az oroszok mit műveltek, most meg képes az orszag többsége őket támogatni? Hat én leszarom az ukránokat, de az oroszok ellen kb bárki inkább
tegnap 21:08
 17/28 anonim ***** válasza:
39%

Eddig is tudható volt, hogy ostoba vén...

Lásd a korábbi botrányait, majdnem nem a fehérházba hanem hasonlóan erősen örzött létesítménybe. 😁

tegnap 21:10
 18/28 anonim ***** válasza:
38%

17.: Szerintem is sittre kellett volna még időben vágni és akkor nem lenne ekkora baj. Vádolták többek közt nemi erőszakkal is. Nem tudom, igazak-e a vádak, de valahogy kinézem belőle! Ráadásul most, amikor másodszorra elnök, látszik, hogy teljesen elborította a hatalomvágy és féktelenül tombol (rombol). Ha lecsukják, akkor még ha republikánus is lenne az elnök, minden bizonnyal egy normálisabb lenne.

Érdekes adalék a személyiségéhez:

[link]

Ha az aberrált dolog igaz, nem zárható ki, hogy azzal zsarolja putler. Az a gyanúm, hogy Putyin uralkodik az USA elnöke felett.

tegnap 21:19
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
18: sok igazad van, kivéve az, hogy normálisabb jönne. Az alelnöke, J.D. Vance nála is aljasabb is sötétebb figura
tegnap 21:23
 20/28 anonim ***** válasza:
47%
de sok itt a nafós nyafogós. pár hónap és mentek a levesbe :D
tegnap 21:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!