Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hogy Trump és...

Mit szóltok hogy Trump és Zelenszkij összevesztek?

Figyelt kérdés
[link]
tegnap 19:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
27%
9, Trumpnak? Legyen igazad, de kétlem. Ott ki szokták tölteni a hivatali időt, ha csak...
tegnap 20:15
 12/30 anonim ***** válasza:
12%
3: ha az istenetek így folytatja, négy év múlva már republikánus párt sem lesz, hála Istennek.
tegnap 20:15
 13/30 anonim ***** válasza:
53%

"Trump ismét bizonyítja, mekkora bunkó. Mi ebben a meglepő?"

Zelenszkij volt az aki még felöltözni sem volt képes rendesen. Ráadásul rögtön a megbeszélés kezdetén követelőzni kezdett és az USA-tól várt tervet arra vonatkozóan hogy hogyan fogják őket a továbbiakban támogatni. Tárgyalni nem így kell, ez hatalmas diplomáciai kudarc Zelenszkij részéről. Én értem hogy Zelenszkij nem diplomata, de ennél azért lehetett volna következetesebb az USA vezetésével. És sajnos Ukrajna nincs abban a helyzetben hogy dirigáljon Trumpnak, bármennyire is utálja őt, ezt politikai szempontból egyszerűen meg kell érteni. Bele lehet állni az USA vezetésébe, ahogy teszed te is, de egy elnöknek lehetne ennél több esze egy ilyen fontos találkozón. Itt az USA és Oroszország is erősebb politikai, gazdasági és katonai helyzetben van az ukránoknál. Ukrajnát egyedül az Eu tudná támogatni, de az EU 3 éven keresztül nem csinált semmi jelentőset.

tegnap 20:16
 14/30 anonim ***** válasza:
48%
Azt hiszem, mindent elmond a mai őrültekházáról, legalábbis, ami a világban történik, hogy a ruszkikkal, majd 1 hétig tudtak tárgyalni, még itt 1 óra volt talán, vagy annyi sem...
tegnap 20:18
 15/30 anonim ***** válasza:
18%
15, Trump tud zongorázni?
tegnap 20:24
 16/30 anonim ***** válasza:
42%
#15 Szerintem erre gondolt a #14-es válaszoló is. Egyébként tényleg érdekes hogy orosz oldalról olyan emberek mentek tárgyalni, akik értenek is hozzá, és biztos vagyok benne hogy profi szinten zajlottak a találkozók. Sőt, a médiajelentések szerint még az oroszok ajánlottak befektetési lehetőségeket az USA-nak. Ezzel szemben Zelenszkij már a rendes tárgyalás előtt azzal kezdte hogy követelőzött és elvárásokat támasztott az USA felé. Ami nyilván nem tetszett az amerikaiaknak. Aztán Zelenszkij konkrétan félbeszakította J.D Vance-ot, kérdőre vonva hogy emelt hangon beszél. Egy ilyen fontos tárgyaláson ezek nem éppen diplomatikus megmozdulások, nem is tudom Zelenszkij hogy gondolta ezt...
tegnap 20:27
 17/30 anonim ***** válasza:
45%

20:24 - azt nem tudom, a bohóc haverodról volt szó.

[link]

tegnap 20:29
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
17, 14-es válaszoló vagyok, én a helyedben újrajárnám a gondolatolvasó tanfolyamot, amit végeztél, mert nem sikerült kitalálni a gondolataimat.
tegnap 20:29
 19/30 anonim ***** válasza:
31%

18, honnan tudod, hogy ki az én haverom és, hogy van-e egyáltalán haverom?

Trump egészen biztosan nem a haverom nekem.

tegnap 20:30
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként az lesz a vége, hogy Zeli megharagszik USA-ra és az Unióra és bosszúból összefog Oroszországgal és lerohanja Közép-Európát. Putin a '97 állapotokra áhítozik.
tegnap 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!