Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kéne nekünk összeveszni...

Miért kéne nekünk összeveszni az oroszokkal?

Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 12:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Ki mondta hogy kellene?
2023. okt. 18. 12:23
 2/18 A kérdező kommentje:

Élég sokan ahhoz, hogy feltegyem ezt a kérdést

2023. okt. 18. 12:24
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Miért, kéne? Ezt mégis honnan szedted?
2023. okt. 18. 12:24
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Én sem mondom, hogy össze kéne velük veszni.

Aki elég értelmes, az összeveszés nélkül is meg tud oldani egy válást.

2023. okt. 18. 12:26
 5/18 anonim ***** válasza:
95%

Nem kéne összeveszni senkivel.

Csak bizonyos országoktól érdemes tisztes távolságot tartani (ugyanúgy, ahogy bizonyos emberektől is). Na Oroszország ezek közé tartozik.

2023. okt. 18. 12:27
 6/18 anonim ***** válasza:
16%
Mert az ellenzéki propagandától épp ezt rendelte a gazdi. És különben is, az USA-nak bevétel kell nem versenytársak meg önellátó kontinensek.
2023. okt. 18. 12:29
 7/18 anonim ***** válasza:
77%
Én még senkitől sem hallottam olyat,hogy össze kellene vesznünk az oroszokkal.
2023. okt. 18. 12:31
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell összevesznünk Oroszországgal. Szerintem még az sem baj, ha maradnak gazdasági kapcsolataink, de az, hogy a szövetséget, amiben benne vagyunk folyamatosan szidjuk, míg velük jópofizunk, azzal már nem tudok azonosulni.
2023. okt. 18. 12:39
 9/18 A kérdező kommentje:

Lehet szavakon lovagolni, meg lehet az mondani, hogy a németek is csak távolságot tartanak azzal, hogy egyoldalúan felrúgták az Északi-Áramlatra vonatkozó és egyéb szerződéseket, de gyakorlatilag ezzel összevesztek velük.

És ha mi felmondanánk Paks 2-t és még az államközi szerződéseket akkor is összevesznénk velük. Persze lehet virágnyelven is szépíteni de akkor is.

És pont ez az amit az ellenzék szorgalmaz!

2023. okt. 18. 12:39
 10/18 anonim ***** válasza:
13%

Az lenne a jó ha mindenki kölcsönösen tiszteletben tartaná a másik fél álláspontját. A magyar kormány szerint nem szabad felégetni minden kommunikációs csatornát az oroszokkal.

A nyugat úgy gondolja hogy majd a fegyverek és az ukránok mindent megoldanak, nem beszélünk az oroszokkal. Ebből lett egy befagyott konfliktus több tízezer halottal. Komoly siker.

2023. okt. 18. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!