Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak engem bosszant fel az...

Csak engem bosszant fel az amit Georgescuval csináltak, mivel ezt megcsinálnák más igazi nemzeti érzelmű pártal, politikussal is?

Figyelt kérdés
Most tegyük félre azt, hogy magyarellenes emiatt nekem sem szimpatikus figura Georgescu. De ha Németországban most nyer az AfD akár 50%+ szavazattal akár csak beelőzi kicsit a CDU-t akkor velük is ugyanezt csinálták volna. Georgescu viszont a saját Román nemzetének az érdekébe tenne ha megválasztanák. De eltörölték az előválasztási eredményeit. És most lehet, hogy az elnök választáson sem indulhat. Most a rendőrség vitte el mert ráfogtak valamit ami nem igaz. Azért mert ő valóban jót akar a népének. Még a megafonosok is betámadták itthon és sajnos NEM csak amiatt mert magyarellenes. Hanem mert a politikája emlékeztet a hazai igazi magyar pártokra ami nem a Fidesz hanem mondjuk a Jobbik és az abból kiszakadt többi párt Mi Hazánk, Néppártján, stb. Ebből is látszik, hogy a Fidesz nem a mi értékeinket szolgálja ki mert ők sosem tennének olyan jó dolgokat a magyar emberekért mint ezek a pártok. Ha itt Magyarországon ők kerülnének hatalom közelébe nekik sem hagynák, hogy nyerjenek elcsalnák a választásokat vagy Orosz beavatkozásra fognák. Nem csak a “liberális diktátorok” de még a Fidesz is. Mivel igazából ők is kiszolgálják ám valamennyire Brüsszelt is csak úgy tesznek mintha minket védenének. Olyat nem engednének hatalomra aki nem szolgál ki senkit csak addig szövetkezik valakivel. Ameddig az a magyar nemzetnek is jót tenne. Putyinnal jelenleg megéri barátkozni az olcsóbb gáz és áram miatt addig ameddig véget nem ér a háború. De attól még, hogy Orbán jelenleg ebben úgy tesz mintha jól cselekedne még nem mossa le a Fideszről, hogy továbbra is korruptak.

ma 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

"Németországban most nyer az AfD akár 50%+ szavazattal akár csak beelőzi kicsit a CDU-t akkor velük is ugyanezt csinálták volna. "

Az teljesen kizárt, hogy az AFD 50%+-ot kapott volna, ez a Német Szövetségi Köztársaság történelme során EGYETLEN EGYSZER sikerült csak, a CDU-nak, '57-ben.

Ha az AFD lett volna az első, az sem változtatott volna semmin, mert az sem lett volna elégséges a kormányalakításhoz. Ausztriában is hiába nyerte meg a választásokat az FPÖ, nincs meg nekik egyedül a többség, és habár próbálkoztak, nem tudtak megegyezni az ÖVP-vel egy koalícióról, így minden bizonnyal mégis csak ÖVP-SPÖ-NEOS koalíció lesz a szomszédban.

ma 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Georgescu nem nemzethy érzelmű, hanem egy hazaáruló putyincsicska, aki puttyantó támogat.

Ugyanolyan hazaáruló, mint itt az orbán banda.

ma 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Látod, kérdező, kár ide ilyen hosszú kérdést kiírni.😁 Egyébként de, engem is zavar. Ne legyenek illúzióink.
ma 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:

En erdelyi magyar vagyok kovetem a roman politikai hireket, es elmondok par dolgok Calin Georgescurol.

O az AUR szelsojobbos partban volt benne, de allitolag kiraktak miert tul szelsoseges volt meg nekik is.

Sokat koztuk en is csak akkor hallotam rola eloszor mikor megnyerte az elso fordulot, utana lassan kiderult/kideritettek ki o.

A tiktokon kampanyolt (ami szamomra nevetseges, miert nem megy emberek kozze mint Magyar Peter), monologokat, demagog dolgokat es egyeb hulyesegek beszelt pl: nem letezett Covid mert latjuk, nem volt holdraszallas, a viz informacio es nem csak H20, atkell vegyunk orosz ''bolcseseget'' stb... rengetes sok f@szsag.

Nem ment interjut adni olyat helyekre ahol rendesen kikerdezik pl: a fasizmusrol ugyanis hirdette es dicserte Ion Antonescut es Codreanut, sot meg Ion Antonescu beszedet is szo szerint copyzta egy tuntetesen.

A sokasos aki nincs velem az Soros halozatt tagja hulyeseget mondta.

0 lejes kampanykoltseg ami szinten rohelyes.

Tobb tizezer fake/kamu/bot tiktok fiok nyomta ot Tiktokon az utolso hetekben na de kik ok? Orosz trollok? nem hiszem hogy az atlag embernek van ilyesmire kedve meg turelme hogy kamu tiktok fiokokat csinaljon rola.

Egy videoban megmutattak hogy konnyen lehet manipulalni a tiktok algoritmust ugy hogy 0 nezettsegu videobol 1 millios nezettseget csinalnak, tele kamu kommentekkel mint peldaul ''Votam Calin Georgescu masiv''.

A magyarokrol azt mondta hogy ''kaptak foldet, vizet es elegedjenek meg ennyivel'' valami ilyesmit.

Putyint utanozta (lovaglas, hideg furdo, sumo stb).

Zsoldosok es egyeb neofasiszta es mas ketes emberek allnak mogotte (ma peldaul az egyiknel talaltak 1 millio dollart es fegyvereket a hazaban),

Szerinte Ukrajna egy kitalalt nem letezo nemzet es Romania igenyt tart regi Roman foldekre Ukrajnaban.

Szerinte az Orosz-Ukran haboru nem letezik.

Ma mikor letartozttak es kijott az epuletbol naci karlenditett pont ugy mint Elon Musk.

Talaltak nala (azt hiszem) 1 millio eurot valami bankszamlan (ezt nem tudom pontosan).

En ugy gondolom ilyen embernek nincs helye a politikaban es nem kell sajnalni ot megerdemli. Sok az hulye ebben az orszagban is, akik azt hiszik diktatura van, de egyszeruen a Roman rendszer nem akar olyan embert megvalasztani mint Calin Georgescu, nyilvan a felsoroltak miatt ES azert is mert veszelyt jelent az orszag biztonsagara.

Koszi hogy vegig olvastad.

ma 20:11
 5/7 A kérdező kommentje:

A Covid szerintem is csak egy kreált vírus volt és azzal illetve az oltásokkal is népirtást akartak rendezni. Végigolvastam, de ezeket amiket leírtál gondolom valami propagandából szedted mi a biztosíték arra, hogy ezek igazak? De nem akarok én se védeni egy magyar ellenes embert. A kérdés nem kifejezetten róla szólt nem is akarom a magyarellenesség miatt, hogy ő vagy az AUR kerüljön hatalomra egyébként. Sőt az ottani magyarok érdeke miatt még egyenesen szurkolok is annak, hogy az USR győzőn persze az RMDSZ-el koalícióban viszont utána ne, hogy migráns országot csináljanak abból is és ezért még rosszabb legyen nektek mint a jelenlegi kormányzás alatt aminek ők is tagjai voltak de a a PNL és PSD irányítanak és ők is viszonylag magyar ellenesek. Pedig egyébként a legtöbb liberális pártot utálom azért mert a mai liberalizmus már nem olyan mint régen. A legtöbb liberális párt bizony erősen woke, nemzet ellenes.

Nem örülök annak, hogy pont egy magyarellenes ember példája a legjobb arra, hogyha más országba pl itthon a Mi Hazánk vagy Németbe az AfD nyerne akkor valószínüleg máshol is hasonló technikákat akarnának arra használni, hogy egy igazi nemzeti vezető ne kerülhessen hatalomra. Amúgy Georgescu ha indulhat a választáson akkor is csak elnök lesz ha megnyeri és nem csalják el, bár már az is elég nagy pozíció de miniszterelnök továbbra is Ciolacu lesz. Ott, hogyha pl az AUR nyerne akkor azt a választást is elcsalnák szóval szerintem nem is kell annyira félned, hogy mostanában kormányozni fognak.

ma 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

"Végigolvastam, de ezeket amiket leírtál gondolom valami propagandából szedted mi a biztosíték arra, hogy ezek igazak?"

Elég ha végignézel az európai szélsőséges pártok és mozgalmak történetén 1945-től máig és mindig a kornak megfelelő teljesen azonos mintázatot fogod találni az ilyen - oroszok/szovjetek- által finanszírozott pártok,mozgalmak stb között. Aki ezt nem látja az szimplán van.

Az is jól lekövethető mintázat, hogy az ilyenek védelmében a tiedhez hasonló kérdések és publikációk születnek amit úgy próbálják magukat beállítani, hogy ők nem közben pedig igen. Ja, és a propaganda szót rendszeresen helytelenül használják.

ma 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A tv-bol redditrol, youtuberol es maga Calin Georgescutol vannak ezek az infok. Szerintem igazak mind nem M1 a Digi24, ott szerintem minden rosszatt elmondanak ami tortenik az orszagban nem ugy mint az M1-en. Amugy a Mi hazank Fidesz szatelitpart. Soha nem tamadja oket a Fidesz (se M1-en, se tv2, se hirtv-n).

Afd-rol nem tudok sokat nem kovetem a nemet politikat, ott majd dontenek a nemetek.

Az USR-s Elena Lasconi jeloltnek is volt az elnokvalasztasi vitan egy odaszurasa Hunornak, hogy a kisebbsegbe a szexualis kisebbsegek is beteltartoznak nem csak a magyarok.

En elhiszem azt hogy az oroszok penzelik az orosz parti politikusokat/partokat Europaban, ha nyernek ezzel instabilitast kaoszt okoznak. Gyengiteni akarjak Europat, EU-t es a NATO-t.

Nevetseges ez az Georgescu, nagy szuverenistanak vallja magat de Amerikaba telefonal Muskhoz meg a tobbihez segitseget kerni, elmegy Nemetbe egy terdmutetre, meghiv orosz kemet az orszagba (Doughin).

Jobb lesz ha maradunk a korrupt sz@rnal mint hogy ez legyen az elnok, bar szerintem nem fogjak engedni kihoztak ma ellene 6 vadat amivel vadoljak.

O reprezentalja a sok birkat Romaniaban aki keptelen felfogni kire adja a szavazatat es csak annyit lat hogy "O nem a rendszerbol jott, feltek tole, o szuverenista nem lesz az EU kutyaja" stb.

ma 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!