Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Jó lenne nekünk, ha az AfD...

Jó lenne nekünk, ha az AfD tarolna a vasárnapi választásokon?

Figyelt kérdés
Orbán megint egyértelműen kijelentette kinek szavaz bizalmat, akár csak az USA-ban és ott be is jött neki. Én amúgy nem vagyok szélsőjobboldali, de ami megy Németországban a napi szintű késes, gázolásos támadásokkal, a kitoloncolások végre nem hajtásával és a döglödő gazdasággal, azzal kezdeni kell valamit, minden józan ember belátja, hogy így nem mehet tovább. Kíváncsi vagyok mi lesz, de egyelőre úgy érzem a fősodratú pártok kiegyeznek és nem lesz semmi lényegi változás.

ma 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%

Azt nem tudom, hogy nekünk jó lenne-e, de a németeknek mindenképp.

És csak Németországban számít szélsőjobbnak. Ők még ilyen érzékenyek a sima, rendes jobboldali politikára. A CDU csak papíron jobboldali.

ma 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nem tenne jót nekünk, hisz ki akarják léptetni az országot az EU-ból. Abban igazad van, hogy vannak gondok Németországban, a mainstream pártok észbe kaphatnának igazán és ezzel az afd vitorlájából kifoghatnák a szelet. A CDU mintha ébredezne, hátha kormányalakítás után sikerül a kitoloncolást is végbe vinni.
ma 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Egy szélsőjobboldali párt megerősödése senkinek nem jó. Nekünk sem, és a németeknek sem.
ma 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

"A CDU mintha ébredezne, hátha kormányalakítás után sikerül a kitoloncolást is végbe vinni."

Amikor kormányt alakít azokkal, akik most vannak hatalmon?

Semmi sem fog változni.Merznek üres ígéretei vannak.

Ha az AFD-vel fognak össze, még lenne is belőle valami.

A kérésre válaszolva, igen jobb lenne.Nem csak a migrációs kérdésekben, hanem pl az AFD a liberális piacgazdaságot támogatja ehelyett az EU-s agyonszabályozásos hülyeség helyett.PL:az autóipar fellélegezhetne.

ma 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Kedvencem, amikor szélsőbalos antifák bélyegeznek egy pártot csak azért szélsőjobboldalinak, mert az leállítaná az "ész nélkül befogadunk minden jött-mentet" c. hiperprogresezív bevándorláspolitikát. Az tény is való, hogy az AfD euroszkeptikus, de ez nem azt jelenti, hogy akkor másnap Németország kilépne az EU-ból.
ma 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Magyarország gazdasága nagyon erősen függ a német gazdaságtól. Ha Németország kilép az EUból, az duplán KOzná a magyar gazdaságot. Vond le a következtetést!
ma 19:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Semmi sem fog változni.Merznek üres ígéretei vannak"

így van, továbbá erőteljesen támogatni akarja az ukránokat, miközben az AfD semleges akar maradni, semmi pénzt nem adna a haborúba. komolyan mondom nem értem mit esznek ezen a Merz-en, amikor csak egy arrogáns báb, összevissza beszéddel. Én már leszavaztam az AfD-re, bár tudom, hogyha nyernének is, nem lesz kivel kormányt alakítania. A többi párt kb 2 kiló kutyaxart sem ér.

ma 19:13
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha normálisabban próbálnák irányítani Németo.t és sikerülne is nekik akkor nekünk mindenképpen jó lenne. Mivel a magyar gazdaság nagyban függ a némettől.
ma 19:16
 9/12 PMC Wagner ***** válasza:
nekem van olyan érzésem hogy el fogják csalni vagy valami a románhoz hasonló dolog fog lezajlani
ma 20:22
 10/12 anonim ***** válasza:

"nekem van olyan érzésem hogy el fogják csalni vagy valami a románhoz hasonló dolog fog lezajlani"

Nekem is van. Szerintem jelenleg az AfD nagyon alul van értékelve, nem merik a valós támogatottságát %-ban kidobni. Én gyanitom, hogy - ahogy jelenleg irják - nincs 10% különbség köztük.

ma 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!