Gyakorlatilag ez a nem túl eszes tömeg, a jelenlegi status quoért tüntetett, mintha azt üzenték volna, hajrá migráció, még több késelést, tömegbe hajtást.
Pár nappal később meg is kapták, de meg is érdemelték.Úgy kellett nekik, ha már ezért tüntettek.
Soros iróniája vagy Isten fekete humora.
ma 14:42
1/9 anonim válasza:
Olyan túl sok könnyet nem fogok ejteni Németországért (de Angliáért vagy Franciaországért sem)
ma 14:52
2/9 A kérdező kommentje:
1.
Nem zavarna, csak ezt a beteg politikát akarják az EU minden országára rákényszeríteni.
ma 14:55
3/9 anonim válasza:
Wir schaffen das!
Mondták volt.
ma 15:11
4/9 anonim válasza:
Nem is tudom, ki került börtönbe? Pedig el tudnék az ilyeneknek képzelni viccesebb helyet is, a kapu felett az állna, hogy "Arbeit mach frei!". Szóval ez még a light-os verzió.
ma 15:33
5/9 anonim válasza:
Nincs itt semmi sors vagy irónia. Pár nappal később Münchenben kezdődött egy nemzetközi konferencia. Az terrorista és a tüntetők (akik a szélsőjobb térnyerése ellen tüntettek) is nyilván a politikusoknak akartak jelezni.
ma 17:35
6/9 PMC Wagner válasza:
Nem tudom, sok helyen annyira megvannak gyagyulva az emberek hogy jó dolgukban nincs mit csinálni. Pár napja az egyik svéd barátnőmmel pont ilyesmi miatt vitáztunk. Kétségbe volt esve mert elbukta a forgalmi vizsgát és hogy muszály lessz még egy hónapig biztosan buszoznia emiatt amit kinem állhat mert gyakran fogdossák őt. Mondom kikéne paterolni a sok migrit és akkor nyugodtan buszozhatna. Erre nekem ugrott hogy mit képzelek magamról hogy ilyet mondok. Szóval no comment
ma 20:19
7/9 anonim válasza:
#6 *Muszáj lesz, *ki nem állhat, *ki kéne paterolni. Szívesen.;)
ma 20:33
8/9 anonim válasza:
ma 20:19
na ja. nekem a német kollegám azt mondja egyik nap, egymas mellett dolgoztunk: nagy Wirtschaftskrise (gazdasági válság) van. Jah, igen, mondom, jó drága lett minden. Azt oda súgtam neki, talán több Bürgergeldet kellene fizetni a sok munkanélküli migránsnak, meg Ukrajnát még jobban kéne támogatni. Mellékesen hozzátettem: hajrá AfD! Hát fel volt háborodva:DD De nem baj, ha ilyen hülyék, meg is érdemlik.
ma 20:43
9/9 anonim válasza:
Az, de már semmi nem elég ezeknek.
Pedig anno voltam Münchenben és nem tűnt ennyire birka népnek a bajor...
Skandinávia dettó.
Lassan szégyellem, hogy zömében germán/északi vérem van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!