Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mikor jön meg a németek esze?

Mikor jön meg a németek esze?

Figyelt kérdés

Egy afgán a tömegbe hajtott autójával:

[link]

Az ilyesmi arrafelé nem ritka. A németek miért nem tesznek semmit?

tegnap 14:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
85%

40: na most én röhögök sírva. én azt írtam hogy havonta, nem naponta. érted már? netán amnéziás vagy? te inkább két-három évente nyitod ki a szemed.

mondom én hogy trollnak is sz*r vagy.

tegnap 18:23
 42/51 anonim ***** válasza:
86%

"Azt látom, hogy van mondjuk 2-3 évente egy-két ilyen támadás."

Bőven sok.

Továbbá megismétlem a gyengébbek kedvéért: amióta betolakodtak, nőtt a bűncselekmények száma is. Ez tény, olvass utána. Rablás, lopás, nemi erőszak, rongálás, zaklatás. Nem árt hireket olvasni és nyitott szemmel járni, emberekkel beszélni, nem csak a hireket nézni, hogy bemond 1-2 terrortámadást. Attól, hogy egy drogos migráns az utcán késsel hadonászik, de nem történik tettlegesség, ugyanolyan rossz...

tegnap 18:25
 43/51 anonim ***** válasza:
0%
42! Látom nem érted, a lényeg, hogy rettentően ritka, nagyobb esélyed, hogy agyoncsap egy villám. Mint, hogy terrortamadas áldozata legyél, mondjuk azt látom, hogy kár ezt magyarázzam...
tegnap 18:28
 44/51 anonim ***** válasza:
72%

"Pl. Németországban kb. Ugyanannyi gyilkosság van, mint Magyarországon!+

És mennyivel kevesebb lenne Magyarországon is, ha az otthoni "migránsok" nem lennének? De vannak, tehát probléma.

tegnap 18:29
 45/51 anonim ***** válasza:
14%

43! Utansolvastam...most pont nézem az emberölesek számát Németországban, konstansan 200 körül van. Ami csökkenés 2000 körül még 300 volt.

De hagy tippeljek: "elhallgassákazigazat"! 😂

tegnap 18:30
 46/51 anonim ***** válasza:
72%

"Azt látom, hogy van mondjuk 2-3 évente egy-két ilyen támadás."

Rengeteg ügyet elhallgatnak, eltusolnak szándékosan!

De nem tudom, hogy a feketére, miért kell azt mondanod, hogy fehér, amikor ezek tények!

tegnap 18:32
 47/51 anonim ***** válasza:
85%
Neked tényleg kár magyarázni, mert értetlen vagy. Attól, hogy megfenyegetnek az utcán 3 migráns jelenlétében, netán lányokat zaklatnak, az is szerepel mind a statisztikában? Te valami álomvilágban élsz, meg valami könyvelő lehetsz, ha a statisztikát sassolod, nem a való életet. Ez a baj a politikusokkal is...
tegnap 18:34
 48/51 anonim ***** válasza:
81%
48: ne etesd a trollt!
tegnap 18:35
 49/51 anonim ***** válasza:
82%

"48: ne etesd a trollt!"

igazad van. ha nem troll, akkor bizony nagy gondok vannak a toronyban :D

tegnap 18:37
 50/51 anonim ***** válasza:
47! Ez k..va jó! Ha leirom, hogy mennyire nem retteg egy német se, meg mennyire biztonságos, amit tudok, mert itt élek, akkor az a válasz, hogy ne azt néztem, amit tapasztalok, hanem azt, hogy bezzeg évente van egy-ketvterrortamadas, ha a statisztikát nézem, akkor ne azt nézzem, hanem azt, hogy mit tapasztalok! 😂😂😂
tegnap 23:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!