Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A Németek miért készítik fel...

A Németek miért készítik fel a lakosságot a háborúra?

Figyelt kérdés

Rendes háború ugyanis valószínű nem lesz (főleg ha világháború tör ki) mert pillanatok alatt eltűnhet az egész ország. Így akkor mi értelme van készülődni?

https://www.youtube.com/watch?v=9tkjhxL9qOM

ma 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
Paranoia.
ma 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Nem készítik fel
ma 10:50
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem készítik fel, ilyen fake videókkal nem szabad foglalkozni, csak propaganda!
ma 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Mert felhergelték az oroszokat, és most már elkezdtek aggódni.
ma 10:59
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
3: A Frakfurter Allgemeiene Zeitung mióta fake videó?
ma 11:01
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

M1 Fake news...

Csak megsúgom, hogy a magyar jogszabályok szerint az ilyesmi rémhírterjesztés bűncselekménye. Nyilván az állami propagandára a törvény nem vonatkozik.

ma 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

2 hónapja, mikor az árvizek voltak, én pont Berlinben voltam családlátogatáson és az volt, hogy délelőtt 11-kor a lakásban lévő összes telefon, tök egyszerre, IOS/Android, együtt kezdett el tök ugyanolyan szirénázva vinnyogni, percekig és hallottad, hogy az összes lakásban, ugyanez volt, mivel még jóidő volt és nyitva voltak az ablakok.

Csak egy teszt volt, direkt ki is hangsúlyozták, de nekem akkor úgy tűnt, hogy ez igenis valós félelem a részükről.

ma 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
8) Pragaban legalabb 5 eve van ilyen riado, ani szinten teszt. Semmi koze nincs a haboruhoz.
ma 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
8, igen, mert a cseh és a német kormány, az ugyanaz... jah, nem.
ma 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Emlékszem, 2 évvel ezelőtt, azt a lehetőséget is pont ugyanolyan "paranoia"-ként kezelte mindenki, mikor Oroszország megtámadta Ukrajnát, még segitettek nekem meg is érteni, hogy ők nem olyan hlyék, hogy...
ma 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!