Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa jelenleg iszlamizálódik?

Európa jelenleg iszlamizálódik?

Figyelt kérdés

tegnap 16:28
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Az én fejemben a kormányfő lemond, ha egy miniszterét és az államfőjét lemondásra kényszeriti egy pedofil kegyelmi ügy. Az én fejemben a kormányfő lemond, ha egy miniszterét kitiltják Amerikából korrupció vádjával és az új elnök sem mozditja el. Az én fejemben a miniszterelnök lemond, ha a külügyminisztere folyamatosan egy másik ország érdekei szerint jár el és nyilvánosan ismeri el, hogy hazudott egy hackertámadás után.

Az én fejemben ezek az erkölcsi kérdések és, hogy lehet, hogy azon politikai közeg szó nélkül hagyja, hogy eladja az országot azoknak, akiktől meg akarják menteni Európát.

Az én fejem, ilyen, akármennyire vagyok intelligens, akkor sincs jogunk másokat kritizálni azok után, ami ebbe az országba megy.

tegnap 19:31
 22/33 anonim ***** válasza:
45%

21.

Köszönjük a gyenge terelést. Sajnos nem jött be. 😂

tegnap 19:35
 23/33 anonim ***** válasza:
22, tudom, ma is kormányon van és, ha az arab nem lép vissza, senki sincs, aki visszatudná tartani az eladástól. Tudom, hogy gyenge a terelés, tőlem ennyire futja.
tegnap 19:37
 24/33 anonim ***** válasza:
45%
Igen, nyilván az arab lépett vissza, mert megijedtek tőletek. Egyre nagyobb a gond a fejedben 😂😂😂😂
tegnap 19:40
 25/33 anonim ***** válasza:
24, igen, ezt hetente megerősiti a pszichiáterem is, bár ő szerinte mentálisan teljesen egészséges vagyok, csak az igazságérzetem erősebb az átlagosnál.
tegnap 19:43
 26/33 anonim ***** válasza:
31%
Jól van, akkor beszéljünk arról, hogy mi folyik Svédországban, hogy naponta robbantanak, mert az eredeti téma az volt, nem az, hogy gyógyszert szedsz.
tegnap 19:44
 27/33 anonim ***** válasza:

Semmiféle gyógyszert sem szedek, mivel fizikailag és mentálisan is egészséges vagyok.

Hogy mi folyik Svédországban, arról, meg ott van a 6os komment.

Szerintem, az mindent elmond róla.

tegnap 19:46
 28/33 anonim ***** válasza:
46%

Teljesen úgy nézel ki.

Hivatkozási alapnak osztasz meg egy bohóc videóját, bezzeg a hivatalos rendőrségi statisztika szerinted smafu 😂😂😂

tegnap 19:52
 29/33 anonim ***** válasza:

Hmmm, bohóc lenne, Magyarország legnagyobb youtubere, aki veszi a fáradtságot, és kimegy megnézni, hogy mi van kint? De jól nézhetek akkor én ki.

Holnap meg is beszélem a pszichológusommal.

tegnap 19:55
 30/33 anonim ***** válasza:
31%

"Magyarország legnagyobb youtubere,"

Hazugság, sose volt.

"aki veszi a fáradtságot, és kimegy megnézni, hogy mi van kint?"

Semmit nem számít az a pár nap.

Statisztikát nem nézett.

Tehát igen, ő egy bohóc.

tegnap 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!